Galaxy S II vs iPhone 4S

Galaxy S II vs iPhone 4S

För att inte överskuggas av Apples tillkännagivande idag av iPhone 4S, har Samsung skickat ut ett diagram som visar en jämförelse mellan deras senaste flaggskeppstelefon, Galaxy S II och den nya iPhone 4S.

· Skärmstorlek fördelar skalan efter AREA (längd x bredd), inte bara diagonalt; AT & T-versionen av Samsung Galaxy S II har 42% större skärmyta och Sprint / T-Mobile-versioner av Galaxy S II har 58% större skärmyta än iPhone 4S.

· Galaxy S II HSPA + -nätverkshastigheterna är minst 50% snabbare med AT&T 21 MBPS och tre gånger snabbare med T-Mobile 42 MBPS än iPhone 4S 14 MBPS HSPA-nätverk.

· Galaxy S II fortsätter att ha den tunnaste smartphone-designen med den snabbaste nätverkshastigheten på vart och ett av de nätverk som bär smarttelefonen (AT&T, Sprint & T-Mobile) inklusive dagens tillkännagivande av iPhone 4S-specifikationerna för AT&T, Sprint och Verizon.

· Öppet ekosystem – Konsumenter kan använda Galaxy S II för att köpa musik från Amazon, Rhapsody eller en mängd andra musiktjänster, samt flera molntjänster som stöds som Amazon, Google Music och flera videochattklienter tillgängliga för användning inklusive Google Chat och Skype. Samsung Galaxy S II är inte begränsad till en enda tillverkares skyltfönster eller appbutik.

Jag måste säga att de har några giltiga poäng. Men då är jag säker på att dessa poäng kommer att gå förlorade på de flesta potentiella iPhone-köpare …

Känn dig fri att spela med dina egna jämförelser.

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

Relaterade Artiklar

Back to top button