Galaxy Note kommer inte att se ICS -uppgradering fram till andra kvartalet, försening på grund av programpaketet “Premium Suite” som nu ingår i uppgraderingen

Galaxy Note kommer inte att se ICS -uppgradering fram till andra kvartalet, försening på grund av programpaketet “Premium Suite” som nu ingår i uppgraderingen

Det finns inget värre än en ICS -uppgraderingsfördröjning, och den här gången är det Samsung Galaxy Note som är orolig. Tyvärr kommer telefon-surfplatta-hybrid inte att få sin uppgradering till Ice Cream Sandwich under första kvartalet som utlovat ursprungligen.

Samsung har precis bekräftat att Galaxy Note måste vänta till andra kvartalet för sin ICS -kärlek, eftersom uppgraderingen nu kommer att innehålla ett “Premium Suite” mjukvarupaket. Användare kan se fram emot en grupp exklusiva appar som är utformade för att optimera Galaxy Note S-Pen-pennan ovanpå de förväntade förbättringarna av Ice Cream Sandwich.

En av de markerade fördelarna med mjukvarupaketet är vad Samsung har kallat S Note. Detta verktyg blandar anteckningar och skisser med andra appar, som Shape Match och Formula Match, för att känna igen handritade formler, skisser och geometriska former. En annan intressant app som ingår i paketet heter My Story, vilket gör det möjligt för användaren att designa personliga e-kort. Men om någon av de appar som nämns ovan inte verkar lockande nog var Samsung snäll nog att slänga in en exklusiv Angry Birds Space -nivå och fri tillgång till 30 “Danger Zone” -nivåer under en begränsad tid. Låt oss hoppas att detta “premium suite” mjukvarupaket verkligen är värt förseningen.

Medan du väntar tålmodigt på att andra kvartalet ska rulla runt, kolla in Samsungs demovideo (ovan) som illustrerar “premium suite” -apparna i aktion samt det förväntade pressmeddelandet nedan.

Samsung erbjuder Premium Suite -programuppgradering för GALAXY Note -användare

22 mars 2012

Programvarupaketet erbjuder exklusiva S Pen -applikationer, förbättrade multimediefunktioner och en Android 4.0 -uppgradering

SEOUL, Korea – 22 mars 2012 – Samsung Electronics Co., Ltd meddelade idag att det kommer att erbjuda en Premium Suite -uppgradering för GALAXY Note -användare världen över från andra kvartalet. Den innehåller extra multimediefunktioner och en rad nya S Pen -optimerade applikationer förutom en OS -uppgradering till Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Premium Suite erbjuder nya funktioner och applikationer exklusiva för GALAXY Note och dess innovativa S Pen, som inkluderar S Note, ett unikt verktyg som låter dig kombinera dina anteckningar eller skisser med annat digitalt innehåll, vilket ger dig ett nytt sätt att skapa dina egna berättelser. S Note finns i olika färdiga mallar för en rad uppgifter, inklusive mötesprotokoll, dagbok och andra.

S Note innehåller också de innovativa applikationerna Shape Match och Formula Match som hjälper till att korrigera och digitalisera geometriska former och till och med lösa numeriska formler som är handritade med S Pen, vilket ökar din effektivitet och produktivitet på språng. Du kan rita bord och rutnät som omedelbart digitaliseras, vilket sparar tid och ansträngning. Genom att använda S -notens integrerade kunskaps sökmotorer kan användare dessutom snabbt söka och få information.

För en touch av självuttryck innehåller Premium Suite också My Story, en annan S Pen-optimerad applikation som låter dig skapa personliga digitala kort för vänner eller familj med alla typer av innehåll, inklusive anteckningar, videoinnehåll, foton, text eller röst.

För att fira Premium Suite -uppgraderingsmeddelandet kommer Samsung att erbjuda alla GALAXY -användare specialerbjudanden som officiell lanseringspartner för Angry Birds Space, det senaste Angry Birds -spelet från Rovio Entertainment. För alla Samsung GALAXY -användare kommer en exklusiv GALAXY Note -nivå att tillhandahållas för extra kul. Dessutom kommer ett specialpaket med 30 utmanande nivåer-“Danger Zone”-att vara gratis tillgängligt om det packas upp inom tre månader. Besök http://samsung.angrybirds.com/galaxynote för mer information.

”GALAXY Note fortsätter att glädja kunder över hela världen med sin otroliga mångsidighet och unika användarupplevelse. Med Premium Suite -uppgraderingen ville vi lägga till funktioner som berikar användarnas notupplevelse ännu mer, inklusive de stora fördelarna med Android 4.0 och innovativa applikationer för S Pen, säger JK Shin, VD för IT & Mobile Communications Division på Samsung Electronics. “Vi har åtagit oss att tillhandahålla extraordinära upplevelser för konsumenterna, och vi kommer att fortsätta att erbjuda nya funktioner och uppgraderingar för att berika vårt erbjudande.”

Ice Cream Sandwich-uppgraderingen ger Android ett helt nytt utseende och känsla på GALAXY Note, med ett mer intuitivt användargränssnitt som innehåller en omdesignad App-meny för enklare multi-tasking. Uppgraderingen introducerar också innovationer som Face Unlock, Snapshot, Android Beam och andra.

Tillgängligheten och schemaläggningen av programuppgraderingen varierar beroende på marknadens och trådlösa operatörers krav.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. är en global ledare inom halvledare, telekommunikation, digitala medier och digital konvergentteknologi med en konsoliderad försäljning på 2011 på 143,1 miljarder dollar. Företaget sysselsätter cirka 222 000 personer i 205 kontor i 71 länder och driver två separata organisationer för att samordna sina nio oberoende affärsenheter: Digital Media & Communications, som omfattar Visual Display, mobilkommunikation, telekommunikationssystem, digitala apparater, IT -lösningar och digital bildbehandling; och Device Solutions, bestående av Memory, System LSI och LCD. Samsung Electronics är erkänt för sin branschledande prestanda inom en rad ekonomiska, miljömässiga och sociala kriterier och utsågs till världens mest hållbara teknikföretag i 2011 Dow Jones Sustainability Index. Mer information finns på www.samsung.com.

Relaterade Artiklar

Back to top button