Galaxy Note 8-versionen är närmare än du tror

Släppdatum för Samsung Galaxy Note 8 närmar sig snabbt och lanseringsdatumet är enligt uppgift satt till 20 augusti. Detta matchar tidigare rykten, även om det är något senare än den återkallade Galaxy Note 7 som företaget släppte förra året.

Medan Galaxy S8 och Galaxy S8 + fortfarande är lika populära som någonsin, kommer något större och bättre snart. Det är naturligtvis den nya Galaxy Note 8, som är en viktig release för företaget och dess Not-serie av smartphones.

Läs mer: 6 saker Galaxy S8 berättar om Galaxy Note 8

Vi vet inte för mycket om Galaxy Note 8 än, men läckor tyder på en design som liknar Galaxy S8. Bestående av en enorm 6,4-tums Infinity-skärm med böjda kanter, massor av uppgraderingar och ett nytt dubbelt kamerasystem på baksidan.

Enligt en helt ny rapport utomlands kommer Samsung att formellt tillkännage Galaxy Note 8 den 20 augusti i New York City. Detta liknar lanseringens tidsram tidigare år, även om några veckor senare än många förväntade sig.

Sedan säger det koreanska nyhetsmedlet Naver samma sak. Att gå så långt som att säga att Not 8 Unpacked-evenemanget kommer att vara runt 20 augusti och det globala släppdatumet är 26 augusti. Men en annan korrekt källa, @evleaks sa att den inte kommer fram till slutet av september.

Och även om det bara är några månader borta, kommer vissa att se det som ett försenat släppdatum. Detta beror på att Galaxy Note 5 anlände den 13 augusti 2015. För att inte tala om förra året kom Galaxy Note 7 ännu tidigare, den 2 augusti. Båda telefonerna säljs två veckor senare runt om i världen. Det är värt att nämna att 20 augusti är en söndag, medan tidigare Samsung-evenemang ägde rum på en tisdag eller torsdag. Våra källor tror att lanseringsevenemanget Galaxy Note 8 kommer att vara den 15 eller 22 augusti, men vi måste vänta och se.

Fläktkonstruktion av Galaxy Note 8

Så vad kan köpare förvänta sig av Galaxy Note 8? Bilden ovan är en fläktgjord rendering från TechnoBuffalo, som ger alla de senaste rapporterna och läckorna liv. Visar den stora 6,3 eller 6,4-tums Infinity-skärmen som Galaxy S8. Två stora förändringar är dubbla kameror och bakre fingeravtrycksläsare.

Tidiga rykten trodde att Samsung kunde bädda in fingeravtrycksläsaren i glasdisplayen. Även om de senaste rapporterna säger att företaget inte kunde göra denna nya funktion perfekt och försenade den tills Galaxy S9 2018.

Ändå förväntar vi oss att Galaxy Note 8 har den senaste Snapdragon 836-processorn, massor av lagring och en helt ny dubbelkamerauppsättning. Dessa kan vara de bästa kamerorna i vilken Galaxy-smartphone som helst. Andra detaljer inkluderar IP68-damm- och vattentålighet, ett 3,5 mm hörlursuttag och ett stort 3600 mAh-batteri. Samsung kommer sannolikt att fortsätta med S-Pen-pennan, trådlös laddning och Samsung Pay.

Om 20 augusti är lanseringsdatum, förvänta dig att mer information kommer att dyka upp under de kommande veckorna.

Galaxy Note 8: 5 skäl att vänta och 4 skäl att inte göra det

Vänta om du vill ha den bästa skärmen

Vänta om du vill ha den bästa skärmen

Om du vill ha den största och bästa smarttelefonskärmen på marknaden kommer Samsungs Galaxy Note 8 att vara telefonen att köpa. Vi hör faktiskt att den kommer att ha en enorm 6,3-tums Infinity-skärm som ser bra ut. Tidigare i år debuterade företaget Galaxy S8 och Galaxy S8 +. Båda dessa telefoner har större skärmar än något tidigare år och små ramar eller svarta staplar runt skärmen.

Galaxy S8-utgåvan berättar mycket om den kommande Galaxy Note 8. Samsung kommer sannolikt att erbjuda en liknande skärm där det inte finns någon fysisk knapp eller en fingeravtrycksläsare. Det är hela skärmen på framsidan. Sidorna böjer sig från telefonen, och de svarta raderna på toppen och botten är mycket minimala. Vilket ger det ett kant-till-kant-utseende Samsung kallar en Infinity Display.

Samsung gick från 5,5 tum i Galaxy S7 Edge till 6,2 tum med Galaxy S8 +. Företaget erbjöd samma stora hopp från Galaxy S7 till Galaxy S8, och vi förväntar oss detsamma för Galaxy Note 8.

Om du vill ha en stor 6,3-tums 2560 x 1440 Quad-HD Infinity-skärm med massor av utrymme för appar, spel eller företag är Galaxy Note 8 värt att vänta på. Nya läckor tyder på att ramarna kan vara mindre än vad vi ser med Galaxy S8, vilket gör att det känns som att hela telefonen är hela skärmen på framsidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button