Galaxy Note 4 Lollipop Update: 5 saker att veta den här veckan

0 Shares

Samsung Galaxy Note 4 Lollipop -uppdateringen har äntligen börjat göra vissa framsteg. Faktum är att uppdateringen har gjort några bra framsteg den här veckan. Med det i åtanke vill vi titta på fem saker som Galaxy Note 4 -användare i USA och runt om i världen borde veta om uppdateringen av Samsung Galaxy Note 4 Lollipop den här veckan.

I slutet av förra året lanserade Samsung en Galaxy S5 Lollipop-uppdatering, den första Android 5.0-uppgraderingen. Vi, som många andra, förväntade oss att Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen skulle vara nästa i raden men det var inte så det spelade ut. Istället släppte Samsung uppdateringarna Galaxy Note 3 och Galaxy S4 Lollipop. Samsungs Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering började rulla ut några dagar senare och det började långsamt komma ikapp till sina motsvarigheter.

Samsung Galaxy Note 4: s första uppdatering är en stor. Samsungs Galaxy Note 4, som kom med Android 4.4.4 KitKat -lager, kommer att få massor av nya funktioner, inklusive Googles nya materialdesign. Med Lollipop -uppdateringar som nu trycker ut, Galaxy Note 4 -användare är intensivt fokuserade på Lollipop -uppdateringens release.

Nexus6vsNote4-1

Samsungs Android-uppdateringsprocess är extremt långsam. Om du har gått igenom processen tidigare vet du det. Om du inte har gjort det nu. Historiskt sett har det tagit månader för Samsung att få alla sina modeller i alla dess olika regioner utrustade med den senaste programvaran och Galaxy Note 4 Lollipop -utrullningsprocessen kommer inte att vara annorlunda.

Samsungs Galaxy Note 4 Android 5.0 Lollipop -uppdatering har gjort goda framsteg, men det finns fortfarande gott om människor på Android 4.4.4 KitKat. Vid någon tidpunkt kommer Samsung att slutföra jobbet men fram till dess kommer folk att leta efter nya detaljer om framsteg. Den här veckan har vi sett en hel del framsteg och idag vill vi hjälpa till att fylla i tomrummen för dina Galaxy Note 4-användare som letar efter svar.

Galaxy Note 4 Lollipop Update träffar oss

Slutligen, efter lite väntan, börjar Samsung Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen att rulla ut i USA. Utrullningen är naturligtvis extremt begränsad, men det faktum att det äntligen är här är spännande.

Sprint är den första operatören som driver en Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering. Detta kommer inte så mycket av en överraskning med tanke på att Sprint vanligtvis är en av de första som får stora Android-uppdateringar. Operatörens uppdatering bör rulla ut just nu och den levererar Android 5.0 Lollipop och några förbättringar av Wi-Fi-samtal. Det är en betydande uppgradering jämfört med enhetens tidigare firmware.

De av er som äger Sprint Galaxy Note 4 bör kolla efter uppdateringen i enhetens inställningar om den inte har kommit ännu. Vanligtvis rullar Sprints Android -uppdateringar ut ganska snabbt så att du förmodligen inte behöver vänta mycket längre, om du ens måste vänta alls. Transportören säger att det kan ta en vecka innan uppdateringen distribueras men vi förväntar oss att den ska slutföras innan det.

Läs detta innan du installerar

Om du äger Sprint Galaxy Note 4 eller en annan Galaxy Note 4-modell som har fått programvaran, kommer det att vara frestande att installera uppdateringen direkt. När allt kommer omkring är detta den första stora uppdateringen för Galaxy Note 4. Som en påminnelse bör du veta att du inte behöver installera på dag ett. Dessutom finns det några saker vi tycker att du bör göra innan du installerar uppgraderingen.

Om du inte har sett det redan, rekommenderar vi starkt att du tittar på några av våra installationstips för Galaxy Note 4 Lollipop. Dessa hjälper dig att förbereda dig och din enhet för den här uppdateringen. Vi förbereder oss alltid inför större Android-utgåvor och vi föreslår att vi tar en titt innan du accepterar Sprints uppdatering eller någon av de andra uppdateringarna som Samsung lanserar.

Android 5.0 Lollipop är en massiv uppdatering och en som medför stora förändringar. Om du inte är förberedd finns det en chans att du kan ångra att du installerade uppdateringen. Ta din tid.

Galaxy Note 4 Lollipop Problem

En annan anledning till att Sprint -användare och andra användare inte ska hoppa in är att det finns en viss risk. Samsung Galaxy Note 4 Lollipop-problem har dykt upp för vissa internationella Galaxy Note 4-användare.

Eftersom Samsung Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen flyttar ut till fler användare börjar vi se klagomål om batteriets livslängd och prestanda. Denna tråd beskriver i synnerhet många av de problem som Samsung Galaxy Note 4-användare står inför efter lanseringen.

Vi har fortfarande inte sett massor av USA-specifika Galaxy Note 4 Lollipop-problem dyker upp ännu eftersom Sprints uppdatering bara är timmar gammal. När uppdateringen börjar träffa fler användare förväntar vi oss att klagomålen tar upp.

Nexus6vsNote4-5

Anledningen till att vi påpekar detta eftersom det ser ut som att Samsung är redo att göra en betydande Galaxy Note 4 Lollipop -push i mars. Vi har redan sett ett antal nya uppdateringar rulla ut och vi borde se mer push innan månaden är över. Nu är det dags att börja förbereda sig för uppdateringens ankomst, särskilt om du är i USA

Vi rekommenderar att du tittar på de vanliga Galaxy S5 Lollipop-problemen och de potentiella korrigeringarna för dessa problem så att du är redo att ta itu med problem uppstår på Galaxy Note 4. Galaxy Note 4 Lollipop-problem speglar redan de klagomål vi har fått från Galaxy S5 -användare så de rättelserna ska hjälpa. Samla åtminstone så mycket feedback som möjligt innan du installerar programvaran. Det finns alltid en chans för problem.

AT & T Galaxy Note 4 Release Bekräftad?

Vi vet att T-Mobile planerar en Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering även om den fortfarande inte har kommit in i bärarens laboratorium för testning. När det gäller de andra operatörerna är US Cellular och Verizon tysta medan AT&T är upptagen med att chatta med kunder på Twitter.

En ny kommentar på sociala medier verkar leda till en Galaxy Note 4 Lollipop-release, men vi skulle inte läsa för mycket om det just nu. Medan AT&T är mycket öppen om sitt arbete med Galaxy S5 Lollipop -uppdateringen, har det inte börjat prata öppet om sina planer för andra enheter, inklusive Galaxy Note 4. Vi förväntar oss att AT&T lanserar den här uppdateringen, det är helt enkelt inte klart när det kommer att hända.

Ingen annan rörelse

Franska operatören SFR missade sitt måldatum i februari för Galaxy Note 4 Lollipop -uppdateringen, kanadensiska operatören Rogers har fortfarande inte bekräftat ett specifikt utgivningsfönster för programvaran, och de bärare som vanligtvis bekräftar uppdateringar i förväg förblir tysta om sina planer. Vi har tyvärr inte sett någon rörelse den här veckan. Låt inte det få ner dig dock. Sätt det i perspektiv.

Nexus6vsNotera4-4

Samsung Galaxy S5 Lollipop har rullat ut sedan december och det har just nu börjat göra framsteg, flera månader efter det första släppet. Galaxy Note 4 Lollipop -uppdateringen har rullats ut i ungefär en månad. Det är ingenting i planen för saker.

Vi borde börja se att saker och ting tar fart under de kommande veckorna, så använd den här tiden för att förbereda dig själv och din enhet för Android 5.0 Lollipops ankomst. Tänk på Sprint Galaxy Note 4 -användare och andra som för närvarande får uppdateringen som slags marsvin (förlåt, killar). Samla så mycket feedback som möjligt innan din uppdatering kommer.

0 Shares