Galaxy Note 3 Lollipop Update: 5 saker att veta den här veckan

0 Shares

Uppdateringen av Samsung Galaxy Note 3 Lollipop har gjort framsteg sedan den första utgåvan i slutet av januari. Uppdateringen har också gjort vissa framsteg den här veckan. Med det i åtanke vill vi titta på fem saker som Galaxy Note 3 -användare i USA och runt om i världen borde veta om uppdateringen av Samsung Galaxy Note 3 Lollipop den här veckan.

I december lanserade Samsung en Galaxy S5 Lollipop -uppdatering, den första Android 5.0 -uppgraderingen. Vi, som många andra, förväntade oss att Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen skulle vara nästa i raden men det var inte så det spelade ut. Istället släppte Samsung uppdateringarna Galaxy Note 3 och Galaxy S4 Lollipop. Duon började rulla ut i slutet av januari inför Galaxy Note 4 Lollipop-uppgraderingen.

Samsung Galaxy Note 3 Lollipop -uppdateringen är en stor. Det är den första stora uppdateringen sedan Galaxy Note 3 fick bulten upp till Android 4.4 KitKat och det medför en hel del förändringar i det tidigare flaggskeppet Galaxy Note 3. Med uppdateringar som nu skjuts ut är Samsung Galaxy Note 3 -användare intensivt fokuserade på Lollipop-uppdatering släpps.

Samsungs Android-uppdateringsprocess är extremt långsam. Om du har gått igenom processen tidigare vet du det. Om du inte har gjort det nu. Historiskt sett har det tagit månader för Samsung att få alla sina modeller i alla dess olika regioner utrustade med den senaste programvaran och Galaxy Note 3 Lollipop -uppdateringen är inte annorlunda.

Samsungs Galaxy Note 3 Android 5.0 Lollipop -uppdatering har gjort goda framsteg, men det finns fortfarande många människor på Android 4.4 KitKat. Vid någon tidpunkt kommer Samsung att slutföra jobbet men fram till dess kommer folk att leta efter nya detaljer om framsteg. Den här veckan har vi sett en hel del framsteg och idag vill vi hjälpa till att fylla i tomrummen för dina Galaxy Note 3-användare som letar efter svar.

T-Mobile Galaxy Note 3 Lollipop Update släppt

För några dagar sedan släppte T-Mobile ett helt nytt Android-uppdateringsschema som ger den vanliga personen en titt på sina Android-uppdateringsplaner. Med lanseringen blev T-Mobile den första amerikanska operatören som bekräftade Galaxy Note 3 Lollipop-uppdateringen. Galaxy Note 3 Lollipop release -bekräftelser har varit knappa så det var en stor tid.

galaxy-note-3

Tidigare denna vecka började T-Mobile distribuera Samsung Galaxy Note 3 Lollipop-uppdateringen. Uppdateringen rullar ut till ägarna just nu och som förväntat ger det några stora tidsfunktioner till det åldrande tidigare flaggskeppet. T-Mobile uppdatering inkluderar:

  • Android 5.0
  • Wi-Fi-upplevelse
  • Löste Wi-Fi-samtal med enkelriktad ljud
  • Löste IPv6 -e -postkonfiguration

Ni som äger T-Mobile Galaxy Note 3 bör kolla efter uppdateringen i enhetens inställningar om den inte har kommit än. Vanligtvis rullar T-Mobile Android-uppdateringar ut ganska snabbt så att du förmodligen inte behöver vänta mycket längre, om du ens måste vänta alls.

T-Mobile är den första amerikanska operatören som levererar Galaxy Note 3 Lollipop-uppdateringen men det kommer inte att vara den sista. De andra fyra transportörerna förblir tysta men det kan snart förändras.

Innan du installerar, titta på det här

Vi vet att starten på Galaxy Note 3 Lollipop-utgåvan i USA är spännande för många av er, särskilt de av er på T-Mobile. En sak som du bör veta den här veckan är att du inte behöver installera uppdateringen på dag ett. Om du inte är förberedd ska du inte acceptera meddelandet som dyker upp på din telefon. Det gäller för T-Mobile-användare och det gäller för er på internationella varianter.

galax-not-3

Vi rekommenderar starkt att ta en titt på några av våra pre-release Galaxy Note 3 Lollipop-tips. Dessa hjälper dig att förbereda dig och din enhet för den här uppdateringen. Vi förbereder oss alltid inför större Android-utgåvor och vi föreslår att vi tar en titt innan du accepterar T-Mobile’s uppdatering eller någon av de andra uppdateringarna som för närvarande lanseras.

Galaxy Note 3 Lollipop-problem börjar

Samsung Galaxy Note 3 Lollipop-uppdateringen är en enorm uppdatering och den levererar massor av nya förbättringar, korrigeringar och funktioner. Det har också potential att ge problem till din enhet och det är något Galaxy Note 3-användare, särskilt T-Mobile-användare, måste vara medvetna om.

Vi ser redan klagomål om Android 5.0 Lollipop-uppdateringen. Så här beskriver en användare sin upplevelse efter att ha fått T-Mobile Galaxy Note 3 Lollipop-uppdateringen:

Jag fick nyligen Lollipop -uppdateringen men nu ångrar jag det. Meddelandefältet sänks inte, hemknappen fungerar inte, systemgränssnittet stängs alltid, när jag öppnar spelbutiken fortsätter tangentbordet att öppna och stänga och inställningarna visar en svart skärm när jag flyttar mellan flikarna . Skicka en patch.

Och här är vad en annan användare säger efter att ha gjort hoppet:

Fick uppdateringen och Google nu launcher visar inte applådan eller widgetskärmen. Avinstallerade appen och rensade cacheminnet ominstallerad appen visar fortfarande inte applådan eller widgetskärmen, båda är bara tomma. Var tvungen att göra en fabriksåterställning för att få startprogrammet att fungera korrekt.

Vi har inte sett massor av problem dyker upp ännu eftersom det finns ett mycket litet urval för tillfället. När uppdateringen börjar träffa fler användare förväntar vi oss att klagomålen tar upp.

Vi påpekar detta eftersom det ser ut som att Samsung är redo att göra en jätte Galaxy Note 3 Lollipop-push i mars. Vi har redan sett ett antal nya uppdateringar rulla ut och vi borde se mer push innan månaden är över. Kom ihåg att du inte behöver installera uppdateringen dag ett.

Vi rekommenderar att ta en titt på de vanliga Galaxy S5 Lollipop -problemen och de möjliga lösningarna för dessa problem så att du är redo att ta itu med dem om problem uppstår. Galaxy Note 3 Lollipop -problem speglar redan klagomålen som vi har fått från Galaxy S5 -användare så att de rättelserna kan hjälpa. Samla åtminstone så mycket feedback du kan innan du installerar.

US Galaxy Note 3 Lollipop Release

För veckor sedan upptäckte vi Sprints Galaxy Note 3 Lollipop-uppdatering som lurar på operatörens webbplats. Inte själva uppdateringen, nej, utan en hänvisning till den kommande programvaran. Den referensen är fortfarande vid liv om du vill gå vidare till Sprints webbplats för att ta en titt.

Detta bekräftar en Sprint Galaxy Note 3 Lollipop -uppdatering men det bekräftar inte ett släppdatum. Det betyder helt enkelt att uppdateringen för närvarande testas bakom kulisserna. Släppdatum är beroende av testning, så det är omöjligt att gissa när vi kan se den här uppdateringen. Den goda nyheten är att dess status inte har ändrats och en uppdatering borde komma fram i framtiden, kanske inom en snar framtid nu när T-Mobile har fått sin uppdatering.

Vi har fortfarande inte hört något om uppdateringar för AT&T, US Cellular eller Verizon och vi planerar inte att göra det. US Cellular och Verizon förblir nästan alltid tysta innan stora utgåvor och medan AT&T har blivit mer pratsam på Twitter finns det ingen garanti för att det kommer att tappa innan det släpps. Transportören bekräftade nyligen en uppdatering av Galaxy S5 Lollipop men resten av dess detaljer är knappa.

Vi står stilla för de flesta operatörer i USA och utomlands, men när Samsung börjar göra framsteg kan vi börja se några bekräftelser komma de närmaste dagarna.

Galaxy Note 3 Lollipop-uppdatering gör framsteg

Slutligen är det värt att notera att Galaxy Note 3 Lollipop-uppdateringen utanför USA fortsätter att göra framsteg. Idag, enligt SamMobile, har uppdateringen landat för den internationella varianten i Indien. Uppdateringen är för SM-N900, en av de mer populära Galaxy Note 3-modellerna. Galaxy Note 3 -användare i Indien bör kontrollera sina inställningar för uppdateringen. Om det inte finns där nu, borde det komma snart.

galaxy-note-3

Samsung Galaxy Note 3 Lollipop-uppdateringen kommer nästan säkert att följa samma väg som Samsungs andra Lollipop-uppgraderingar. Samsungs utrullningar är oförutsägbara och slumpmässiga, så det finns inget sätt att förutsäga vart det ska ta nästa steg. Det är dock klart att Samsung gör framsteg och det borde bara vara en tidsfråga innan vi ser fler uppdateringar landa i USA och på andra viktiga marknader runt om i världen.

0 Shares