Galaxy Buds Pro kommer med Smart Active Noise Cancelling

0 Shares

Inte överraskande har Samsung släppt sitt senaste par trådlösa hörlurar för att konkurrera med AirPods Pro och andra. DE Galaxy Buds Pro kommer med smart ANC, men kan inte konkurrera med batteritiden.

Det främsta försäljningsargumentet för detta senaste par hörlurar från Samsung är aktiv brusreducering (ANC) med förmågan att blockera 99 % av omgivningsljudet runt dig, men också göra mycket mer.

Buds Pro låter användare justera den brusreducerande nivån och kan även automatiskt arbeta med Ambient Sound-läget, som har fyra nivåer. Den smarta biten slår till när du till exempel pratar med någon.

De kan tillfälligt växla till Ambient Sound och stänga av musiken när din röst upptäcks. Buds Pro växlar sedan automatiskt tillbaka till ANC och din musik när konversationen är slut – du kan välja om detta ska ske efter 5, 10 eller 15 sekunder.

Medan Galaxy Buds Pro ser imponerande ut på det här området, liksom några andra, som konfiguration med dubbla drivrutiner och automatisk växling till Galaxy-enheter, kan de inte hålla jämna steg med rivaler i livslängd.

Galaxy Buds Pro kommer med Smart Active Noise Cancelling 3

Samsung hävdar att de kan hålla i totalt 18 timmar, vilket är otillräckligt för AirPods Pro samt Bose QC och RHA TrueControl ANC-hörlurar.

Den nya Galaxy Buds Pro kommer till den internationella marknaden från den 15 januari, i tre färger (svart, lila och vit/grå), och kostar 199 USD. Det finns ingen lanseringsprognos för Brasilien.

0 Shares