Galaxy Buds 2 tillkännages med ANC och 29 timmars batteritid

0 Shares

Nya Galaxy Buds 2 tillkännages, de ger nya färger, ANC-teknik och kan nå upp till 29 timmars batteritid, läs mer om dem.

Dagens Samsung Unpacked(11) kom med en lavin av nyheter, inklusive det oväntade Galaxy Buds 2. De nya helt trådlösa hörlurarna kommer med många nya funktioner som fyra färgalternativ och aktiv brusreducering. Låt oss ta reda på mer om den här nya funktionen.

Galaxy Buds 2 nyheter

De kommande Galaxy Buds 2 är väldigt lika Buds- och Buds+-modellerna. Istället för standardmodellen som liknade en böna, är de nya enheterna närmare bollformen. Om färger, de kommer att finnas tillgängliga i färger: svart, vit, en mycket blek lila och en något gråaktig olivgrön.

samsung tillkännager galaxy buds 2

Låt oss nu prata lite om deras fall. Modellen är mer fyrkantig än de tidigare, och enhetens batteritid, tillsammans med fodralet, är av 20 timmar musik med avbokning. Av den räknade tiden tar det inte fem timmar att ladda om. Längden ändras dock beroende på vad som aktiveras, med avstängning avaktiverad går autonomin till 7,5 timmars uppspelning och 29 timmars full självständighet.

helbild buds 2

Även i fallet är den trådlösa standarden Qi, vilket garanterar att den på 5 minuter laddas, tillräckligt med energi för 60 minuters musik. Den anpassar sig till den tid vi lever i och har maskininlärningsteknik, vilket förbättrar din ljud- och samtalskvalitet.

ny form liknar boll

Andra nya funktioner är den redan nämnda aktiva brusreduceringen, med IPX2-certifiering mot vatten. Bluetooth 5.2 hjälper till att förbättra strömförbrukningen. Kom ihåg att denna certifiering inte fungerar mot damm. Det rekommenderade priset är 150 US$ (ungefär 800,00 R$), vilket är lägre än Pro-modellen. Det finns ingen förväntad ankomst till Brasilien, men den kommer att börja säljas den 27 augusti.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

0 Shares