Gabriel Wyner från Fluent Forever om att gå från operasångare till framgångsrik grundare

0 Shares


Gabriel Wyner från Fluent Forever om att gå från operasångare till framgångsrik grundare

Gabriel Wyner är grundare och VD för Flytande för alltid, en start som syftar till att hjälpa alla att lära sig ett språk snabbt och komma ihåg det för alltid. Han lanserade en bästsäljande bok för 4 år sedan och har nu den mest framgångsrika appen Kickstarter genom tiderna för sin Fluent Forever-app. När det här avsnittet sändes har han samlat in över 430 000 dollar och han har fortfarande en vecka kvar. Nu lanserar han en Indiegogo-kampanj som kan göra hela skillnaden för hans företag.

Gabe är inte din typiska grundare. Han är en tidigare operasångare / ingenjör som har en passion för att lära sig nya språk och nyligen kastades in i teknik- och startvärlden. Han har många bra råd och ger ett unikt perspektiv för att inte bara lära sig språk utan också byggprodukter.

I det här avsnittet behandlar vi varför Gabe var tvungen att lära sig flera språk för att bli en bättre operasångare, hur det att ligga på ett franska test ledde till hans upptäckt av upprepade repetitioner, varför att börja med att översätta ett språk är fel sätt att lära sig nya språk, och Gabe talar åtta språk men tror inte att han har en medfödd skicklighet för det.

Dessutom talar vi om vikten av att lära sig uttal i början, hur Gabe bestämde sig för att skapa en app efter att ha haft en framgångsrik bok och flashkort, värdet av att göra flashkort själv, hur han funderar på att budgetera och spendera Kickstarter-pengarna, hur Gabe närmar sig bootstrapping vs att samla in pengar till sitt företag, Gabes syn på framtiden med översättningstjänster och om önskan att lära sig språk någonsin kommer att avta och varför grundare behöver utveckla en krets av rådgivare.

Lyssna på ITUNES

Lyssna på GOOGLE PLAY

Läs mer om Chicago start-ekosystem på TechCo

Denna artikel uppdaterades senast den: 19/12/2017 – 09:37

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp? Klicka på någon av följande knappar

Ja Nej

Vi är så glada att du gillade! Få mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi är ledsna att den här artikeln inte hjälpte dig idag – vi välkomnar feedback, så om du tycker att vi kan förbättra vårt innehåll kan du skicka ett e-postmeddelande till contact@tech.co

Colin Keeley är grundare och värd för Tech In Chicago, en oberoende podcast med intervjuer från Chicagos främsta startande grundare och riskkapitalister.

Vi använder cookies. Genom att surfa på vår webbplats godkänner du vår användning av cookies.

0 Shares