Funktioner och specifikationer för Samsung Galaxy J2 Prime – fördelar och nackdelar

Samsung Galaxy J2 Prime är i grunden en uppgraderad version av Samsung Galaxy J2 som så bra resultat det har gett företaget lika många goda tider som det har gett de miljontals användare som köpt den här produkten.

Ganska intressant och kraftfull telefon för sitt pris. Självklart har hon positiva saker och några negativa saker som lyckligtvis för alla är minst viktiga, men vi får inte blunda och de finns där.

Du måste nämna dem, du måste lära känna dem och acceptera dem. Detta är vad artikeln handlar om.låt oss se funktionerna i den här mobiltelefonen.

Kanske är du med i den här artikeln för att du letar efter köpa en ny enheti det här fallet, lär dig om alla dess funktioner och specifikationer så att du kan välja den som passar dig bäst.

Eller om du redan har den här typen av enhet, då kan du i det här fallet lära dig om dess egenskaper och specifikationer att göra få ut det mesta av din enhet.

Vilka är de bästa egenskaperna hos Samsung Galaxy J2 Prime

Låt oss börja med det första vi ser när telefonen är framför oss, vilket är dess skärm som den är 5 tums QHD med en upplösning på 540 x 960 pixlar och en densitet på 220 ppi för var och en av dem.

När det gäller operativsystemet har det Android 6.0 Marshmallow som givetvis kommer med ett livstids Samsung TouchWiz-gränssnitt kan vi säga att det är mer än tydligt att sedan Samsung började arbeta med Android.

När det gäller processorn är det en fyrkärnig Cortex-A53 med 1,5 GB RAMganska bra med tanke på att vi pratar om en low-end mobiltelefon till ett extremt överkomligt pris.

Hans huvudkammare, benet baksidan är 8MP Den har autofokus och en LED-blixt, förutom att den är 5MP på framsidan, och den har även en LED-blixt.

När det gäller att lagra nämnda enhet, vi vi hittar 8 GB vilket är ganska lite enligt mig, men kan utökas med ett microSD-kort upp till runt 256 GB.

Den har 4G LTE, HSPA +, 2G EGDE och GPRS-nätverk, Wifi, Bluetooth, A-GPS, FM-radio, USB OTG, Micro USB, 3,5 mm ljudjack. Den har också en accelerometer, hastighetssensor närhet och omgivande ljus.

När det gäller batteriet har det en kapacitet på 2600mAh och en bra sådan, till skillnad från de flesta nuvarande enheter, är det du kan radera när du vill utan alltför många problem som alla herrar borde.

Med hänsyn till alla funktioner som nämns ovan kan vi dra slutsatsen att detta definitivt är en ganska bra apparat med tanke på dess pris och specifikation.

Visst, det finns bättre mobila enheter där ute, men för de som inte vill spendera för mycket pengar på telefonen är detta Samsung Galaxy J2 Prime Det är ett av de bästa alternativen som finns på marknaden idag och kompletterar ett välkänt varumärke.

Om du nu vill ha bättre appar eller fördelarna med din Samsung Galaxy J2 kan du rota den, på så sätt får du tillgång till mer innehåll, även om det såklart ska nämnas att med detta garantin är förverkadså du bör tänka på det innan du gör det.

Vilka specifikationer har Samsung Galaxy j2 Prime

Det första du behöver veta nu är att allt mode Virtuell verklighetPokémon GO och mycket mer är att den inte har en gyrosensor.

Därför, om du vill använda virtuella verklighetsglasögon och, som jag sa till dig, spela spel som Pokémon GO, har du svårt för att vara low-end, den har inte den här integrerade tekniken och det finns inget sätt att integrera den med appar eller något annat. eftersom det är ett hårdvaruproblem.

En av dess bästa fördelar: den har en blixt på båda kamerorna

Jag är road eftersom min Note 5 inte har blixten på Fram kamera, något jag hatar. Men Samsung Galaxy J2 Prime, med tanke på att den är lågpris, har en LED-blixt på både främre och bakre kamerorna.

Och sanningen är, kvaliteten på bilderna i allt det är inte alls dåligtJag förklarar, med tanke på priset på en mobiltelefon, eftersom det finns bättre telefoner med kraftfullare kameror.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med Samsung Galaxy J2 Prime

Sanningen är att en av nackdelarna vi ser med denna mobil är att vi hittar på dess 5 tums skärm låg pixeltäthetrunt 220 ppi.

Dessutom, något som kan störa dig i framtiden med appens tema är litet utrymme Intern förvaring du har är 8 GB.

Trots möjligheten att använda ett microSD-kort måste många applikationer vara det måste installera på internminnet, vilket lämnar lite utrymme.

Positiva saker, som ni vet att det är främre blixten vilket är ganska bra för en mobiltelefon av det här intervallet såväl som 4G LTE-anslutning, på detta sätt kommer vi att kunna navigera i högre hastighet och använda 4G mobildata för att sluta slösa tid med 3G, som redan är lite föråldrat.

Som du kommer att se hur varje mobil enhet har sin egen Bra och dåliga sakerDet beror på vad du behöver veta om detta är den perfekta mobiltelefonen för dina behov.

Även om det är sant att vi har skickat en enorm mängd de senaste dagarna relaterad information Med Samsung Galaxy S8, utan tvekan det koreanska företagets mest kända mobila enhet, kan vi inte glömma det faktum att detta företag har många andra kända enheter.

Detta är fallet med Samsung Galaxy J2 Prime, en terminal som är ganska dedikerad till ingångsområdet smartphonessom dock säljs av miljoner runt om i världen och får många användare.

Som vi sa är Samsung J2 Prime en av Samsungs billiga telefoner och det är den sälja som smör i en stor del av världen, så mycket att det finns många användare som redan använder det för att fullt ut kunna njuta av alla dess funktioner.

Sanningen är att Samsung Galaxy J2 Prime har några bra funktioner, även om några andra mer stötande egenskaper. I den här artikeln kommer vi att försöka lista de bästa och sämsta av Samsung Galaxy J2 Prime.

Vi presenterar Samsung J2 Prime-enheten och några åsikter

Om vi ​​ska göra en allmän undersökning kan vi säga att när vi stannar vid de starkaste punkterna på Samsung Galaxy J2 Prime, måste det noteras att detta är terminalen vars priset är ganska billigt.

Vilket gör det till en idealisk lösning för människor som precis har börjat sitt äventyr med Android-mobiler. Även en liten detalj är att den kommer från en fabrik med Android 6.0.1 Marshmallowen av de senaste versionerna av Android, så det är inga problem med den.

För att fortsätta med detaljerna om Samsung Galaxy J2 Prime, visar det sig senare ha två kameror och en skärm i normal storlek eftersom det nu kan övervägas. 5 tum.

Samtidigt måste du räkna med det faktum att även om Samsung Galaxy J2 Prime är en ganska dedikerad enhet medel- eller lågområde, Det är inga problem att köra någon form av applikation eller spel.

Samsung Galaxy J2 Prime har dock en originallagringskapacitet på 8 GB vi kan utöka den till 256 GB med ett microSD-kort.

En annan positiv detalj som många Samsung Galaxy J2 Prime-användare inte glömmer har att göra med det faktum att, till skillnad från andra modeller av det koreanska företaget, har Samsung Galaxy J2 Prime en inbyggd FM-radioapplikationsom inte längre är lika eftertraktad som tidigare men ändå tilltalar många användare.

På så sätt kommer du att kunna lyssna på musik genom applikationen, även om internet är nödvändigt, eller åtminstone hålla i hörlurarna ansluten för att fungera som en antenn.

Tja, vi har redan nämnt en hel del av de positiva aspekterna av Samsung Galaxy J2 Prime som de flesta användare anser ska läggas åt sidan. på andra enheter.

Men vi måste också på samma sätt betona att det finns vissa detaljer som går emot det. Till exempel är din skärm inte skyddad av Corning Gorilla Glas den senaste generationen, den dyraste Samsung-utrustningen.

Detta gör att den repas för lätt så rekommenderas sätt härdat glas, På så sätt blir den bättre skyddad och du blir lugnare.

Sammantaget kan man säga att om du analyserar köpet av en enhet som Samsung Galaxy J2 Prime, måste du ta en titt speciellt i dess svaga punkter, hur man inte ska vara Samsungs mest kraftfulla terminal eller vad vi sa om skärmen, spela inte mot dig.

För övrigt, kom alltid ihåg i sådana fall att du kanske kan njuta av ett lag som: absolut ingenting saknas vad kan vi förvänta oss från mellan-/högklass.

Vad tycker du om Samsung Galaxy J2 Prime?

Relaterade Artiklar

Back to top button