Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Fuchsia OS kommer till de första Nest Hubs, nu vad?

Vad är Fuchsia OS

Låt oss börja från början, Fuchsia OS Är han Googles nya operativsystem. Ett förslag som man talat om länge utan att veta exakt hur och var företaget för den populära sökmotorn skulle implementera det. Efter lite spekulationer hade vi mer information och nu vet vi att de första enheterna som tar emot detta förslag kommer att vara den första generationens Nest Hub.

Smarta enheter med Google -skärmar börjar få en uppdatering som sätter igång detta nya operativsystem. Naturligtvis för att veta om du verkligen Första generationens Nest Hub oavsett om du kör Fuchsia OS eller inte, kommer du inte att kunna se på något visuellt slående, åtminstone för tillfället. Så det enda sättet är att titta på den nuvarande versionen av systemet.

Om när du anger enhetsinställningarna och går till avsnittet Om enhet ser du version 1.52.260996, då använder du redan Fuchsia OS istället för det nuvarande systemet som hittills hade styrt dessa enheter och var känt som Google Cast.

Därför, om du har en första generationens Nest Hub, för att uppdatera till Fuchsia OS, måste du bara gå till inställningarna för Google Home -appen och tvinga fram uppdateringen om den inte gjorde det automatiskt för din enhet. Naturligtvis måste du också ha tålamod om ingenting kommer ut först.

Fördelarna med Fuchsia OS

Vad ändras med Fuchsia OS? Det är säkert det du undrar, särskilt om du är användare av en första generationens Nest Hub, uppdaterades ditt operativsystem och du har inte märkt någon förändring. Tja, egentligen och först ingenting.

Ja det finns skillnader när det gäller kärnan, eftersom den inte längre är baserad på Linux utan på Zirkon mikrokärnor. Detta för dem som inte förstår mycket om utveckling kommer att låta som kinesiskt och det kommer inte att spela exakt samma roll, men för dem som gör det är tanken att det nu är mycket lättare att utveckla nya funktioner. Eftersom det är baserat eller bildat av små tjänster, kontroller och bibliotek. Så att lägga till eller ta bort efter behov borde vara enklare.

Dessutom är säkerhet en av de grundläggande aspekterna där fler insatser måste göras. Fuchsia OS vara en system fokuserat på nämnda säkerhet, så att vid eventuell körning av skadlig programvara minimeras eventuella skador till det maximala.

Precis som med Linux är Fuchsia OS också avsett att vara ett projekt med öppen källkod. Detta skulle göra det möjligt för andra utvecklare att arbeta med alla sina alternativ på ett mycket friare sätt och med fördelen att stödja en stor olika programmeringsspråk.

Och slutligen är det Googles långsiktiga insats. Tanken är att nu kommer första generationens Nest Hubs att få det, men successivt resten av produkterna som kan komma i framtiden och många av de befintliga. Alla relaterade till hemautomation och det anslutna hemmet, men det kan också vara grunden för Android -mobila enheter och Chrome OS -datorer i framtiden. Även om det fortfarande skulle vara långt kvar.