Free PS Plus-spel för maj månad 2021

0 Shares

Battlefield v

Battlefield V

Titeln som möjligen får all uppmärksamhet denna månad är Battlefield V. Det senaste inlägget i den berömda krigssagan kan laddas ner i PS4-versionen helt och hållet free gratis, och njuter därmed av den senaste delen, som tar oss till mitten av andra världskriget. Du kommer att ha en kampanj, massivt multiplayer (med upp till 64 spelare), samarbetsspel och mycket roligt i en krigisk miljö som få andra.

Dessutom, nu när rykten om Battlefield 6 är låter, det är en mycket bra tid att göra ett litet minne eller spela spelet för första gången för att vara förberedd för nästa omgång, som de försäkrar kommer att bli revolutionerande.

Wreckfest: Drive Hard, Die Last

Vrakfest

De free PS5-spelet som ingår den här månaden är Wreckfest: Drive Hard, Die Last , ett körspel som är direkt arvtagare till det legendariska Destruction Derby, där bilkörning tar ett baksäte och racing bygger på att förstöra rivaler utan att stanna. Med karriärläge, multiplayer för upp till 24 spelare och möjligheten att anpassa vårt fordon med alla typer av tillbehör och komplement, kommer det att garantera mer än ett skratt bland så många destruktiva lopp.

Stranded Deep

Du har haft en flygolycka, du har kraschat mitt i havet och efter att ha överlevt på en flotte kommer du till en öde ö där du måste hitta ett sätt att överleva. Ja vi står inför ett annat överlevnadsspel där vi. Vi kommer att behöva använda våra instinkter och vår förmåga med resurser.

Allt går på ön, så försök att hålla dig hydrerad och ät det du hittar i närheten, för du måste göra allt för att överleva och hitta din väg ut.

Vinkar ut!

Som varje månad kommer det senaste förslaget som ingår direkt från PlayStation Talents, och den här gången har vi Waves Out! Det är ett roligt spel där vi kommer att ta Magnetín i besittning, en karaktär med magnetiska krafter som måste använda sin attraktion för att övervinna de olika tester som ligger framför oss. Med totalt 13 nivåer kommer spelet att göra det allt svårare för oss, så vi måste använda vår uppfinningsrikedom för att uppnå målen och maximal poäng.

När kommer majspelen att finnas tillgängliga?

Alla spel kommer att vara tillgängliga att ladda ner för free från den 4 maj och du har fram till den 31 maj på dig att lägga till dem i ditt bibliotek. Kom ihåg att du har fram till den 3 maj på dig att lägga till de fantastiska spelen som kom i april (Oddworld: Soulstorm, Days Gone och Zombie Army 4: Dead War), så om de har passerat är det bäst att du gör det så snart som möjligt.

0 Shares