Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Från hållning till influencer: gör skillnad tack vare Galaxy S21 Ultra 5G

Stå ut framför allt

Galaxy S21 Ultra

För att släppa loss all kreativiteten du har inuti behöver du ha all möjlig teknik att överraska i handen. Och det är där den nya Galaxy S21 Ultra 5G ger oss en rad möjligheter som kommer att ta dig till toppen av flödet och starta en oundviklig “wow” bland dina följare. Frestad redan att veta hur man gör det? Dessa kan vara dina nycklar till framgång:

Fyra ögon ser bättre än två

För en professionell fotograf, med ett brett spektrum av optik, kan du täcka olika synpunkter för att uppnå resultat av alla slag, så tänk dig vad du skulle kunna göra med fyra olika linser i fickan. Det är en av fördelarna med Galaxy S21 Ultra 5G, som förutom att erbjuda dig 108 megapixlar för att se minsta detalj, kan du växla mellan huvud-, ultravidvinkel-, makro- och teleobjektiv.

Skryta av att se det oändliga

Galaxy S21 Ultra

Framgången med ett bra fotografi är att kunna visa världen en synvinkel som ingen kunde visa förut och där med 100x zoom på Galaxy S21 Ultra 5G har du det enklare än någonsin. Tack vare denna imponerande zoom kommer du att kunna se vad du trodde var omöjligt, eftersom enheten använder den så kallade Space Zoom, som du kan njuta av en 100x digital zoom med teknik Superupplösning tillämpas av AI samtidigt som vi kommer att få hjälp av stabilisatorn och zoomlåset för att undvika skakningar.

Tack vare denna speciella synvinkel kommer du att kunna ta bilder med för- och efterzoom för att överraska dina följare, få mycket interaktion och den touch av originalitet och överraskning som ger så bra resultat på sociala nätverk. Och om det du vill är att förenkla ditt arbetsflöde, med läget Enstaka fångst Du kan extrahera automatiskt genererade foton och videor med ett enda skott, så du behöver bara spela in ögonblicket och din Galaxy S21 Ultra 5G får jobbet gjort.

Redigera din egen film

Aldrig bättre sagt. Släpp lös din kreativitet och utforska din filmskapande sida med en 8K-video som inte sätter gränser. Den gigantiska upplösningen låter dig fånga mycket mer detaljer i bilden och senare kunna ta en ögonblicksbild av den videon för att få bästa möjliga 33 megapixel foto av ett oförglömligt ögonblick. Och, som om det inte var tillräckligt, tillåter gränssnittet förhandsgranskning av tre olika synpunkter tack vare Regissörens perspektivläge, vilket hjälper dig att gå direkt från ett plan till ett annat utan att förlora någon detalj. Och det är att du för första gången kommer att kunna spela in samtidigt med alla kameror och därmed kunna välja det perspektiv som mest intresserar dig för ditt projekt.

Dessutom, med hjälp av artificiell intelligens och Super Steady-alternativet, kommer dina videor att vara perfekt stabiliserade, så dina inspelningar kommer att få professionella resultat så snart du trycker på knappen för att avsluta klippet. Ett exempel på dess potential är videoklippet som artisten Aron Piper har spelat in helt med en Galaxy S21 Ultra.

Direkt utan skär och av högsta kvalitet

Om det finns något som ökar interaktionen med dina följare är det direktsändningar. Oavsett om det är att skicka en direkt från Instagram eller sända via Twitch är det av yttersta vikt att kommentera direkt med dina kontakter, därför är anslutningshastigheten avgörande för att allt ska fungera perfekt.

Lyckligtvis, med 5G-anslutningen till Galaxy S21 Ultra 5G kan du njuta av en enorm bandbredd för att sända din livevideo i högsta kvalitet utan rädsla för att klippas av eller avbrytas i sändningen. Att de ser dig bra.

Foton med din personliga touch

Galaxy S21 Ultra

Viralisera dina foton genom att impregnera en konstnärlig touch som definierar dig. Ritning har aldrig varit så lätt tack vare S Pen (som för första gången ingår i S-sortimentet), eftersom du kan dekorera dina fotografier för att illustrera dina publikationer och berättelser på Instagram på ett så originellt sätt som möjligt. Vill du göra en fullständig recension av din outfit? Markera varje plagg med en pil och markera dess styrkor. Omvandla ett seriöst foto till något roligt? Klotter på ditt foto för att få omedelbara gillanden.

Sluta inte skapa

Galaxy S21 Ultra

Det går inte att ha idéer om du inte har tillräckligt med energi för att få dem att leva. Oroa dig inte, batteriet i Galaxy S21 Ultra 5G kommer att kunna göra allt och mer, eftersom dess 5000 mAh ger dig frihet hela dagen, kan ladda upp foton till sociala nätverk utan att stoppa och dessutom njuta av 5G anslutning för att skicka innehållet med maximal hastighet. Låt ingenting och ingen stoppa dig.