Framtiden är inte längre mobil, det är artificiell intelligens

Framtiden är inte längre mobil, det är artificiell intelligens

Hejdå mobil först, hej AI först. Idag på Gjord av Google händelse, företaget släppte inte bara ny hårdvara, de gjorde det kristallklart att teknikens framtid inte är vad du har i handen, utan koderna inom. För varje ny eller uppdaterad maskinvara, inklusive Pixel 2, några spetsiga nya öronsnäckor och en ny typ av kamera, fastnade Google både sin Google Assistant och fokuserade på hur varje enhet använder maskininlärning som en form av anpassning.

För varje enhet, särskilt Google Home och Pixel -telefonerna, kommer AI att göra det lättare att få information som vi vanligtvis använder Google -sökning efter. Inte bara detta, de integrerar ytterligare sina andra enheter, särskilt Nest -sortimentet, för att bättre kunna arbeta tillsammans. Här är några av de sätt som Google lägger större fokus på AI och deras Google Assistant:

Pixel 2

Google Assistant var redan inbyggt i de ursprungliga Pixel och Pixel XL; Men två uppdateringar sätter AI ännu längre i rampljuset. Till att börja med låter Active Edge -funktionen dig klämma på din Pixel -telefon för att snabbt aktivera Google Assistant. Detta är förutom att det aktiveras genom att säga “Ok Google” eller manuellt komma åt det via sökfältet.

Förutom åtkomst uppdaterar Google ytterligare Google Lens, och Pixel -telefonerna kommer att få en förhandsversion av den. Med Google Lens kan du helt enkelt använda din telefon som ett AR -glas. Medan du håller telefonen uppe för en utskriftsannons kan den dra ut telefonnumret eller e -postadressen. Skanna Pixel 2 mot en person, albumomslag eller en massa andra identifierbara objekt och genom maskininlärning kommer den att ge dig information om det.

Google Home

Google Home, som nu har en Mini- och Max -version, kommer att lansera röstmatchningsfunktionen ytterligare. Till skillnad från Alexa, som tar in alla röstkommandon från alla, inklusive din TV, som samma person, kan Google Assistant lära sig och känna igen vem varje person är.

Genom Voice Match -funktionen ger Google Home dig personliga resultat snarare än en enda utgång. Ta till exempel Google Kalender. Precis som dina medarbetare har många människor i din familj troligen sin egen kalender. I stället för att bara spotta ut nästa evenemang eller datum, vet Voice Match vem som ber om uppdateringar och ger personlig information.

Pixelbook

Google Pixelbook

Teknikjätten går inte bara efter den otroligt populära Microsoft Surface, designen på deras nya Chromebook speglar designen på Lenovo Yoga -serien. Till nominellt värde är detta en ganska dyr Chromebook, men även detta får AI -behandling.

Med en dedikerad Google Assistant -knapp kommer användare att kunna komma åt dess funktioner och kommandon snabbare än någonsin. Det kommer också att kopplas ihop med den nya Pixelbook Pen, en enhet på $ 99 som använder Wacoms teknik, som låter dig både rita som om det vore en penna eller välja objekt för Google Assistant för att ge dig information. Genom att ringa in eller markera text, bilder eller egentligen vad som helst kan Google Assistant sedan aktiveras för att ge dig mer information om det.

Pixel Buds

Google Pixel Buds

En av överraskningarna på dagens evenemang var tillkännagivandet av Pixel Buds. Dessa trådlösa hörlurar inkluderar gestkontroll, direktåtkomst till Google Assistant och aktiv röstöversättning också.

Läs mer om evenemanget Made by Google på TechCo

Relaterade Artiklar

Back to top button