Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

FPTraffic Review: Hur man får & Tjäna pengar på Facebook-fans enkelt

Marknadsföring via Facebook är enkelt. Sidorna är free och enkla att installera och de hjälper dig att komma igång direkt.

Man kan bygga gemenskaper kring ett visst varumärke eller entitet och utveckla flera sätt att tjäna pengar på dem.

Detta innebär också att du regelbundet måste skapa och schemalägga dina inlägg, om du vill öka din fanföljare och hålla dem engagerade.

Det kan vara lätt att hantera en enskild Facebook-sida, men föreställ dig stressen när du måste underhålla flera sidor, skapa separata inlägg för varje sida och schemalägga dem för olika tidszoner varje dag?

Vad är FPTraffic?

FPTraffic är ett verktyg som låter dig hantera inlägg på dina Facebook-sidor och tjäna pengar på dem.

Du kan antingen söka efter bilder eller videor eller använda ditt eget innehåll som passar dina krav på sidan och skapa inlägg. Du kan redigera beskrivningen, lägga till webbadresser eller till och med affiliate-länkar till ditt inlägg och schemalägga dem.

Det ger dig flexibiliteten att schemalägga flera inlägg på flera sidor vid varje given tidpunkt. Du kan till och med schemalägga dina inlägg dagar eller veckor i förväg och rädda dig själv från besväret med att hantera dem varje dag.

FPTraffic låter dig också tjäna pengar på dina Facebook-sidor med sajter som Amazon, eBay etc. Du kan lägga upp deras produkter på dina sidor och börja tjäna provisioner som en affiliate.

Kolla in specialpriser för FPTrafifc för endast 10 USD/månad

FPTtrafik

Schemalägg hela månaden med inlägg på sociala medier på 30 minuter.

FPTtrafikFPTtrafik

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Hur fungerar det ?

Så fort du loggar in som medlem tar FPTraffic dig till medlemskontosidan.

Tillsammans med flikarna för Sidor, Innehåll, Guider, Giveaways etc., visar den alla Facebook-sidor som du kan ha skapat i din instrumentpanel. Du kan dock ta bort sidan som du inte vill ska hanteras under FPTraffic-kontot.

Fliken Sidor låter dig skapa, hantera och schemalägga inlägg för vilken som helst av dina Facebook-sidor när du vill, men helst två gånger om dagen och vid en tidpunkt då majoriteten av dina fans är online.


Statistiken ger dig en inblick i de mest aktiva timmarna för varje sida, vilket kan hjälpa dig att schemalägga dina inlägg för maximal respons.

På fliken Innehåll kan du välja bilder från Bing eller Tumblr eller så kan du ladda upp dina egna, medan videorna kan läggas till från YouTube.

Du behöver bara skriva in nyckelorden för bilderna eller videorna du söker efter och välja den Facebook-sida där du vill lägga upp dem. Du får sedan en möjlighet att lägga in din egen beskrivning för det mediet och slutföra inlägget.

Du kan också välja att använda tillägget Google Chrome för att schemalägga bilder från Pinterest, Twitter, Imgur eller någon annan webbplats.

Verktyget tillgodoser även affiliate-marknadsföring. Till exempel – genom Amazon-alternativet kan du hitta produkter från Amazons webbplats och lägga upp dem direkt på din Facebook-sida. När en kund når Amazon via din länk och gör ett köp får du en provision!

Giveaway-fliken hjälper dig att skapa freebies (i enlighet med Facebook-reglerna) för att locka din publik och dra dem till din webbplats. Du kan skapa en kunddatabas genom att be deltagarna att fylla i ett kort formulär innan de blir berättigade till gratisbiten.

Du kan till och med tjäna pengar genom att kombinera Giveaways med rätt affiliate-länk.

Till exempel, om din webbplats talar om Bryan Adams, kan din Giveaway vara en relaterad vara. Du kan skapa ett skräddarsytt inlägg med en bild av Bryan Adam T-shirt från Amazons webbplats och bifoga en affiliate-länk.

FPTtrafik

Schemalägg hela månaden med inlägg på sociala medier på 30 minuter.

FPTtrafikFPTtrafik

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Inte bara kommer folk att registrera sig för din Giveaway, utan vissa kan till och med köpa den direkt från Amazon, vilket gör att du kan tjäna en provision.

FPTraffic har också flera “hur man gör”-guider med steg-för-steg-instruktioner för att du snabbt ska få en snabb koll på funktionerna.

Du kan lära dig mer om att schemalägga och lägga upp länkar till webbplatser, korsmarknadsföra dina sidor, skapa en Giveaway eller Facebook-annonser för att generera fler “gillar”, hur du hittar när dina fans är online eller hur du tjänar pengar på dina sidor med Amazon och mycket mer.

Kolla in specialpriser för FPTrafifc för endast 10 USD/månad

Vem är det till ?

FPTraffic är idealiskt för alla som använder Facebook-sidor för sin verksamhet och vill öka trafiken på sina webbplatser. Det hjälper dem att nå en bredare publik för deras varumärkessynlighet och genererar fler antal “gilla” .

Det är också för affiliates som vill generera provisioner via sina Facebook-sidor. De kan anpassa och släppa affiliate-länkar på sina egna sidor och tjäna pengar.

Förutom detta kan FPTraffic också användas av personer som generellt vill öka sitt engagemang med sin publik, behålla sin intressenivå och hålla konversationerna flytande.

Priser & Medlemskap

FPTraffic är anständigt prissatt till 10 $ per månad där du kan lägga till obegränsade Facebook-sidor och schemalägga obegränsat antal inlägg till ditt konto.

Det har inga ytterligare registreringsavgifter eller prenumerationsplaner.

För att bli medlem måste du ha ett befintligt Facebook-konto med minst en Facebook-sida att börja med.

FPTtrafik

Schemalägg hela månaden med inlägg på sociala medier på 30 minuter.

FPTtrafikFPTtrafik

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Är FPTraffic ett bra val?

FPTraffic är definitivt värt ett försök. De funktioner som erbjuds finns i massor och priset är billigt.

Stödet från de många guiderna gör det extremt enkelt även för nykomlingarna att förstå och komma runt verktyget på bara några minuter.

Du får också tillgång till en community med över 2 500 likasinnade som kämpar och delar idéer för att tjäna pengar på alla möjliga Facebook-sidor.

Intressant läsning : Kreativa Facebook-trattexempel för e-handelsbutiker

Snabb bedömning

Fördelar

  • Anständig prissättning
  • Funktionen berikad
  • Enkelt gränssnitt
  • Tidsparare
  • Stolpar kan återvinnas
  • Schemaläggning kan göras i veckor i förväg

Nackdelar

  • Inget sökalternativ direkt från Google
  • Tidszon kan inte ändras

Kolla in specialpriser för FPTrafifc för endast 10 USD/månad

FPTtrafik

Schemalägg hela månaden med inlägg på sociala medier på 30 minuter.

FPTtrafikFPTtrafik

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Avslutar

FPTraffic är utan tvekan ett av de mest effektiva onlineverktygen för Facebook-marknadsföring.

Att skapa, hantera och schemalägga inlägg för flera sidor i förväg sparar inte bara din tid utan gör hela processen krångligt free och snabbt. Funktionerna finns i överflöd och de ger gott om möjligheter att tjäna pengar.

Det är ett bra sätt för alla som vill öka eller förbättra sin räckvidd på Facebook och utöka sin verksamhet.