Foxit PDF Reader 11: Nyheter, pris och hur man laddar ner

0 Shares

Samtidigt har företaget inte velat missa möjligheten att byta namn på denna, en av de mest populära PDF-visnings- och redigeringsprodukterna. Vi berättar detta eftersom den nya Foxit Reader nu är Foxit PDF Reader 11.0. Samtidigt kan applikationen för att redigera dessa filer, Foxit PhantomPDF , har nu bytt namn till Foxit PDF Editor 11.0.

Foxit PDF Reader 11

Nåväl, båda lösningarna nu med sitt nya namn, först och främst kommer vi att säga att de presenterar oss med förnyade användargränssnitt som lovar att bli enklare och mer intuitiva. Samtidigt försöker de vara snabbare i användning, och båda får också stöd för fler 3D-funktioner och förbättringar i digital signatur . Med dessa ändringar av namnet på sina två produkter, avser företaget att förenkla denna nomenklatur så att de är lättare att komma ihåg för allmänheten.

Estetiska nyheter i Foxit Reader PDF

Således kan både Foxit PDF Reader 11 och Foxit PDF Editor 11 har fått samma användargränssnitt, men omdesignat. Dess utvecklare har lagt till ett mer minimalistiskt utseende band med reducerade ikoner och paneler. På så sätt är det som egentligen är meningen att erbjuda en tydligare uppställning av de verktyg som är tillgängliga för användarna.

foxit reader interfaz

Samtidigt har det tidigare nämnda bandet också omstrukturerats, eftersom flikarna Organize och Format har ersatts av en enda. I detta avseende har alternativet Dela också lagts till i menyalternativet Arkiv. Med allt detta kommer användare att kunna njuta av en bättre upplevelse när uppdateringarna publiceras tack vare ett mer optimerat arbetsflöde.

Andra viktiga ändringar, pris och hur man laddar ner

Ändra tredje, säg att båda applikationerna också förbättra sina respektive 3D-plugins. De senare introducerades i version 10.1 förra året, men stöd för 3D PDF-filer i PRC-format har nu lagts till. I sin tur får användare också möjlighet att lägga till kommentarer till en 3D-modell , eller konvertera 3D-mått till kommentarer.

Dessutom förbättrar de nya versionerna 11 av Foxit PDF Reader och Editor också 3D-mätverktyget. Kommer nu med stöd för radiemätning och justeringsalternativ för att ge mer exakta mätningar. För sin del i denna nya version, användare av Pro-utgåva av Foxit PDF Editor kan också lägga till en 3D-modell till en PDF-sida. De kan också flytta, ta bort eller ändra storlek på en tredimensionell duk.

Dessutom är digitala signaturer nu kompatibla med EUTL eller betrodda listor i Europeiska unionen. Detta ger oss en bekvämare validering, förutom att lägga till ett alternativ för att anpassa standardikonen som visas i digitala signaturer. Det finns bättre integration med ECM och Foxit PDF Editor-användare kommer att kunna öppna Google Dokument , Slides och Sheets direkt härifrån.

Låt oss inte välja programmet det vill säga, både för Windows, macOS, vi kan ladda ner Foxit PDF Reader och Editor 11 från den här länken.

precios Foxit

Säg att Foxit PDF Editor 11 har en 14-dagars provversion för PC och Mac. Dessutom varierar dess priser från 46,95 euro för årsprenumerationen, till 186 euro för Pro-licensen för alltid.

0 Shares