Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Fossil Hybrid HR med alltid avläst display, pulssensor, 2-veckors batteritid som lanserades i Indien från Rs. 14995

Fossil har lanserat Hybrid HR, företagets senaste hybrid smartwatch i Indien, efter att det introducerades förra året. Detta ger användarna den viktigaste informationen med en överblick, tack vare den nya energieffektiva skärmen medan de fortfarande njuter av det klassiska utseendet på en traditionell klocka med integrerade mekaniska händer. Det kommer också med pulsspårning.

Hybrid HR har förhandsgranskningar av samtal och text, spårning av hjärtfrekvens och träning, väder i realtid och mer och lovar mer än två veckors batteritid på en enda laddning. Smartklockan gör det möjligt för användare att förhandsgranska texter / e-postmeddelanden, svara på samtal och till och med programmera de tre tryckknapparna efter eget val av genvägar.

Genom att para ihop dem via Bluetooth-tekniken till Fossil Smartwatches-appen kan användare se djupgående aktivitet, ställa in klockfunktioner, anpassa urtavlan, filtrera inkommande smarttelefonaviseringar och mer. Alla enheter har obegränsade alternativ för personalisering inklusive utbytbara remmar i läder, silikon och rostfritt stål.

Fossil Hybrid HR-funktioner och specifikationer

  • Kombinerar mekaniska händer med en dynamisk, fullständig avläsningsskärm för att visa inkommande textmeddelanden och appvarningar samt kontextuell information som väderuppdateringar, andra tidszon och mer
  • Visar hälsostatistik som hjärtfrekvens, steg, kalorier och aktiva minuter, vilket också gör det möjligt för användare att logga träningspass, spåra sömn och mäta framsteg över tiden
  • Kompatibel med iPhone 5 / iOS10 + och Android TM OS 5.0+
  • Musikkontroll, aviseringar och appvarningar, realtidsväder
  • Larm, timer, stoppur
  • Framljus för svag belysning
  • Vattentålig (3ATM)
  • Accelerometer
  • Med alla funktioner aktiverade varar Hybrid HR i två veckor eller mer på en enda laddning, snabb laddning (60 minuter till 100%)

Fossil Hybrid HR är prissatt till Rs. 14.995 för versionerna Collider Dark Brown Leather och Collider Black Silikon, medan versionen Collider Smoke Stainless Steel kostar Rs. 16 495. Du kan få det från Amazon.in online såväl som offlinebutiker.

Kommentera på samma, Steve Evans, EVP Fossil, sade:

Vi vet att våra kunder önskar både form och funktion. De har älskat hur våra hybrid-smartklockor ser ut som en klocka, men fungerar som en smartklocka, men har begärt ytterligare sätt att hålla kontakten. Vi är så glada över att kunna lansera den här versionen av hybrid som lägger till funktioner som pulsspårning och en alltid läsbar skärm för att göra meddelanden lättare att se – två stora upplåsning för våra kunder. De vill hålla kontakten samtidigt som de förbättrar sin personliga stil och dessa nya hybrid smartklockor gör båda. Vi är stolta över att vara innovatörer i modeurutrymmet och vi tror att hybridklockan är framtiden för modeklockor.