Fortnite-uppdrag: Hitta guldfigurerna nära The Spire

0 Shares

De tre gyllene figurerna

Fortnite figur guld

Genom att utnyttja sin ankomst i form av en ny kostym tillgänglig har Lara Croft lämnat oss en rad uppgifter att slutföra som vi måste ta en och annan rundtur på ön. Den första är ett sökningsuppdrag, eftersom han har skickat oss för att undersöka var tre guldfigurer är gömda av La Aguja.

Och är det bra Lara verkar ha brutit GPS

Fortnite uppdrag siffror guld

Med hänsyn till de många hus och byggnader som finns vid basen av klubban som spelar på den här nya ön under säsong 6, kommer du förmodligen behöva några spel för att hitta dessa tre mystiska figurer, men vi kommer att berätta exakt var du bör gå för att inte slösa för mycket tid.

Var är guldfigurerna?

Fortnite uppdrag siffror guld

Den enda ledtråden vi har är att de är i La Aguja, så vi har inget annat val än att landa direkt där och börja leta. Problemet är att i La Aguja döljer mördaren av La Aguja, en karaktär utrustad med ett mycket kraftfullt vapen som kommer att utplåna dig i det ögonblick han ser dig dansa där. Var väldigt försiktig.

En av figurerna är väldigt dold, men att veta exakt var den är är det förmodligen det enklaste att få. Det är figuren vid basen av La Aguja, precis bakom en trädörr som du måste förstöra med din pickaxe. Gå direkt till början av spiraltrappan i The Water, och istället för att gå uppför trappan förstör du trädörren som du har till höger. Där hittar du den första siffran.

Fortnite uppdrag siffror guldFortnite uppdrag siffror guld

De andra två figurerna är mycket nära varandra, så du får dem ganska snabbt. Du måste gå till motsatt sida av La Aguja från första figuren. Eftersom alla byggnader är lika lika, lämnar vi dig flera bilder så att du enkelt kan identifiera den.

Fortnite figur guldFortnite figur guldFortnite figur guld

En av figurerna är under en stall och det är också en gyllene byst av lågan från Fortnite. Den andra siffran kommer att vara lite högre. Gå uppför trapporna som du har precis bredvid dig, gå in genom dörren och längst ner till höger får du en kattunge på marken. Det är siffran du måste ta upp.

Utmärkelser i form av erfarenhetspoäng

Så snart du samlar in den tredje siffran har du slutfört uppdraget och får 45 000 erfarenhetspoäng i gengäld. Den goda nyheten är att du inte behöver fånga de tre figurerna i samma spel, så om de dödas kan du gå tillbaka och leta efter de återstående siffrorna i ett annat spel utan att behöva återställa den du redan hittat tidigare .

0 Shares