Fortnite-skinn juni 2021: alla skinn som kommer till Fortnite och hur man skaffar dem

Om du är en ivrig Fortnite-spelare vill du förmodligen veta vilka Fortnite-skinn du kommer att få tag på i juni 2021. När allt kommer omkring, vem säger att du inte kan vara dödlig och fashionabel? Lyckligtvis lägger Epic Games ständigt till nya skinn till Fortnite Battle Royale, vare sig det är ett samarbete med ett popkulturmärke eller en av sina egna karaktärer.

Fortnite säsong 7 är nästan här och det ser ut att vara helt annorlunda än vad vi är vana vid. Förvänta dig att se den här sidan uppdaterad med Fortnite-skinn baserade på utomjordingar och andra konstiga varelser. Vi föreställer oss att popkultursamarbetet inte slutar snart heller.

Vi har sammanställt varje Fortnite-hud som vi förväntar oss att landa i strids royale i juni 2021, inklusive både skinn som bekräftats av Epic Games och de som ryktas – men oroa dig inte, vi har tydligt skyltat vilka som är vilka. Så läs vidare för alla Fortnite-skinn vi förväntar oss inom en snar framtid.

Officiellt avtäckta Fortnite-skinn

Harry Kane och Marco Reus – fotbollsikoner

Neymar Jr. är inte den enda fotbollsstjärnan som får sin egen Fortnite-hud, Englands landslagskapten Harry Kane och tvåfaldiga tyska årets spelare Marco Reus är också på väg till matchen.

Från 8 PM ET den 11 juni (1 AM BST den 12 juni) kommer spelarna att finnas tillgängliga i artikelbutiken som separata skinn eller i ett paket för paret. Vi vet ännu inte hur mycket de kommer att kosta just nu men förväntar oss cirka 1500 V-dollar vardera.

Superman – Säsong 7 Battle Pass

Efter att hans identitets gömglasögon retats av det officiella Fortnite Twitter-kontot, bekräftas Superman att han framträder som en Fortnite-hud i säsong 7. Man of Steel är tillgänglig via Battle Pass som du kan köpa just nu.

Men du måste vänta ett tag innan han kan låsas upp eftersom det ser ut som Superman är säsong 7 hemliga hud. Det betyder att du måste slutföra ytterligare mål för att spela som han.

Som alltid kan du antingen köpa Battle Pass på egen hand för 950 V-dollar eller så kan du få Fortnite Crew. Det kostar $ 11,99 (£ 9,99 / AU $ 15,99) men inkluderar ytterligare kosmetika och 1 000 V-dollar samtidigt som du också får Battle Pass.

Rick – Säsong 7 Battle Pass

Allas favoritdåliga forskare är på väg till Fortnite. Du kommer att kunna spela som Rick (från Rick och Morty) genom att låsa upp hans Fortnite Skin från Battle Pass under säsong 7. Morty är också med på resan som “Hammer Morty”, Ricks pålitliga skördeverktyg.

Du kan antingen köpa Battle Pass på egen hand för 950 V-dollar eller så kan du få Fortnite Crew. Crew kostar $ 11,99 (£ 9,99 / AU $ 15,99) men inkluderar ytterligare kosmetika och 1 000 V-dollar samtidigt som du också får Battle Pass.

Ruby Shadows – Street Shadows-paket

För att fira Epic Mega Sale i år, ger Epic Games Fortnite-spelare ett gratis skinn, pickaxe, glider och backbling-paket. Du måste dock arbeta för dem.

Just nu och fram till 11:00 ET (3 PM GMT) den 17 juni kan du låsa upp det kostnadsfria utmaningspaketet genom artikelbutiken på PC. Logga bara in på Fortnite genom Epic Games Store så ska du se Street Shadows packa där och vänta på dig.

När du väl har köpt den måste du slutföra några enkla utmaningar – som att spela spel med en vän och överlägset motståndare. Om du inte vill slösa bort din tid på att utföra utmaningar (eller inte kan spela på PC) borde du kunna köpa artiklarna med V-Bucks vid ett senare tillfälle.

Catwoman Zero – Batman crossover

Den långt ryktade Catwoman Zero-huden är äntligen i Fortnite. Tillsammans med Batman Zero och Rebirth Harley Quinn är detta den tredje crossover-huden som dyker upp i spelet som knyter ihop med Fortnite / Batman crossover.

Till skillnad från de andra två skinn hittills verkar det inte finnas ett sätt att få Catwoman Zero gratis (läs nedan för detaljer). Du kan dock få Catwomans nya pickaxe genom att lösa in koden som ingår i nummer tre i serien – antingen genom att köpa serieteckningen fysiskt eller genom DC Universe Infinite. Om du låser upp pickaxen får du rabatt på Catwoman-paketet.

Catwoman Zero finns att köpa i artikelbutiken för 1200 V-Bucks eller i ett paket med hennes pickaxe för 1500 V-Bucks (vilket sparar 500 V-Bucks totalt).

Batman Zero – Batman crossover

Fortnite / Batman crossover har officiellt börjat med utgivningen av de första tre av sex två veckors serier. De sex utgåvorna har kastat världens största detektiv på Fortnite Island, även om han inte har några minnen om vem han är eller hur han kom dit.

Även om du inte är intresserad av lore finns det fortfarande en bra anledning att plocka upp dessa serier: kosmetika i spelet. Den första utgåvan innehöll en kod för återfödelsen Harley Quinn-huden, med Batmans glider och Catwoman’s pickaxe som finns i nummer två respektive tre.

Om du matar in koden från alla sex serietidningar får du en extra bonus: Batman Zero Fortnite-skalet – eller så kan du köpa honom nu i artikelbutiken för 1500 V-dollar om du inte vill vänta.

Hans design verkar baseras på hur karaktären ser ut i nummer två i miniserien. Du kan köpa serierna fysiskt, eller så kan du prenumerera på DC Universe Infinite (endast tillgängligt i USA eller med en VPN). Om du använder DC Universe Infinite, ska du efter att ha läst en serie skicka en kod till dig för varje artikel.

Fixer – PlayStation Plus-paket

PlayStation Plus-medlemmar är på jakt efter det nya PlayStation Plus Celebration Pack. Detta gratispaket innehåller en backbling och en helt ny Fortnite-hud, Fixer. Det kommer bara att finnas tillgängligt under en begränsad tid, så se till att fästa det medan du kan.

Liksom andra konsol exklusiva skinn förväntar vi oss inte att den här kommer till andra plattformar, så om du är på Xbox, PC eller Switch har du tur.

Mecha Cuddle Master – Fortnite Crew juni 2021

Fortnite Crew-paketet för juni 2021 har avslöjats och det innehåller en hel del godsaker. Inte bara får du den nya Mecha Cuddle Master-skalen, men du får också en matchande pickaxe och ett Spotify Premium-abonnemang.

Fortnite Crew kostar $ 11,99 (£ 9,99 / AU $ 15,99) per månad och tjänar dig 1 000 V-dollar samt Battle Pass om du inte för närvarande äger det (precis i tid för den nya säsongen 7 som förväntas i juni) .

Ryktade Fortnite-skinn

Loki – Olycksguden

Här är en potentiell säsong 7 läcka för dig, en Loki Fortnite hud. Bilden från tweeten ovan är för den officiella Mecha Cuddle Leader-laddningsskärmen, och strax till vänster kan vi se en bekant silhuett.

Vi vet inte säkert om Loki kommer att läggas till Fortnite, men säsong 7 startar bara en dag innan Loki är tänkt att börja strömma på Disney Plus, så det skulle binda in snyggt. Disney och Epic Games har redan samarbetat mycket på Fortnite så ett annat partnerskap är definitivt en möjlighet, vi får bara vänta och se.

Samus Aran – Nintendos bounty hunter

Se mer

I Fortnite kapitel 2 säsong 5 krävde många fans att Nintendo skulle representeras av ett spel i spelet efter att både Xbox och PlayStation fick sina maskotar i Battle Royale. Det uppenbara valet var duschjägaren Samus från Metroid-serien – men hon visade sig aldrig.

Läckade dokument som delas på Twitter från Epic Games vs Apple-domstolen visar att Samus är / planerades att visas i spelet (tillsammans med flera andra karaktärer som Naruto och Ariana Grande). Ovanstående panel från nummer tre av Batman Zero Point-serien lägger till spekulationen om att karaktären fortfarande skulle kunna komma efter att fans såg en silhuett som ser mycket ut som Samus.

Ta detta rykte med en ohälsosam mängd salt, men det kan betyda att Samus snart kan komma fram som en Fortnite-hud.

Läckta undersökningsskinn

Se mer

Här är en läcka att ta med en extra nypa salt: flera Fortnite-läckare på Twitter har delat bilder från en nyligen Epic-undersökning som visar flera nya huddesigner. I det detaljerade företaget potentiella Fortnite-skinn och inkluderade bilder av sådana som vi så småningom skulle kunna läggas till i spelet.

Du kan se allt i tweet ovan, men några av våra favoriter är Cartoon Bushranger, en Vampire Drift och Guff klädd som en julgran. Vi har ingen aning om något av dessa skinn någonsin kommer att läggas till i spelet, men se upp för framtida säsonger.

Stiftelsen – Ledare för de sju

Foundation, en karaktär som uppträdde i den episka Fortnite säsong 5-evenemanget, ryktas att bli en Fortnite-hud någon gång i framtiden. Det är troligt att vi inte kommer att se honom förrän på säsong 8 – eftersom han senast sågs falla i havet – men vi måste vänta och se vad som händer.

Leaker Hypex hittade filer relaterade till huden i spelet så att han kunde vara på väg tidigare än så, men vi får bara vänta och se vad som händer.

Relaterade Artiklar

Back to top button