Första renderingen på Pixel 5a visar att det ser ut som Pixel 4a 5G

0 Shares


Precis som Pixel 4 och Pixel 3 kommer även Pixel 5 att få en mer prisvärd variant som kommer att släppas som Pixel 5a (ingen 5G). Återgivningarna visar att telefonen delar en slående likhet med Pixel 4a 5G.

Återgivningarna publicerades av Steve Hemmerstoffer, mer känd under smeknamnet OneLeaks. Läckan gav oss inte bara vår första titt på Googles nästa Pixel-smartphone, utan också några detaljer.

Pixel 5a visas ha en platt skärm med ett hål i det övre vänstra hörnet för en kamera. På baksidan har den en ekorrformad kameramodul med två sensorer och en LED-blixt. Det finns också en fingeravtrycksläsare monterad på baksidan av enheten.

pixel 5:e rendering

Google kommer att behålla ljudkontakten på Pixel 5a och bilden ovan visar att den kommer att sitta ovanpå. I botten av telefonen finns USB-C-porten, som är flankerad på varje sida av en slits. På höger sida finns en texturerad strömbrytare vitmålad och under det finns en volymkontroll.

Pixel 5a sägs ha en 6,2 tums FHD + OLED-skärm precis som Pixel 4a 5G, men det sägs inte att den har en hög uppdateringsfrekvens. Telefonens baksida sägs vara gjord av plast, vilket inte är förvånande med tanke på att det kommer att bli Googles mest prisvärda telefon i år.

Återgivningarna visar telefonen i svart, men vi förväntar oss att Google släpper den i fler färger. Pixel 4a tillkännagavs i Just Black och Barely Blue medan dess 5G-variant säljs i bara en färg – Just Black. Pixel 5:s mått är 156,2 x 73,2 x 8,8 mm (9,4 mm när du lägger till kameraöverhänget).

Många av specifikationerna för den kommande telefonen är okända, men vi kan förvänta oss en större batterikapacitet, en kraftfullare processor och bättre kameror än Pixel 4a som släpptes förra året.

Det finns inga nyheter om ett releasedatum heller, men mer detaljer förväntas komma ut under de kommande veckorna.

0 Shares