Första renderingen pÄ Pixel 5a visar att det ser ut som Pixel 4a 5G

0 Shares


Precis som Pixel 4 och Pixel 3 kommer Ă€ven Pixel 5 att fĂ„ en mer prisvĂ€rd variant som kommer att slĂ€ppas som Pixel 5a (ingen 5G). Återgivningarna visar att telefonen delar en slĂ„ende likhet med Pixel 4a 5G.

Återgivningarna publicerades av Steve Hemmerstoffer, mer kĂ€nd under smeknamnet OneLeaks. LĂ€ckan gav oss inte bara vĂ„r första titt pĂ„ Googles nĂ€sta Pixel-smartphone, utan ocksĂ„ nĂ„gra detaljer.

Pixel 5a visas ha en platt skÀrm med ett hÄl i det övre vÀnstra hörnet för en kamera. PÄ baksidan har den en ekorrformad kameramodul med tvÄ sensorer och en LED-blixt. Det finns ocksÄ en fingeravtryckslÀsare monterad pÄ baksidan av enheten.

pixel 5:e rendering

Google kommer att behÄlla ljudkontakten pÄ Pixel 5a och bilden ovan visar att den kommer att sitta ovanpÄ. I botten av telefonen finns USB-C-porten, som Àr flankerad pÄ varje sida av en slits. PÄ höger sida finns en texturerad strömbrytare vitmÄlad och under det finns en volymkontroll.

Pixel 5a sÀgs ha en 6,2 tums FHD + OLED-skÀrm precis som Pixel 4a 5G, men det sÀgs inte att den har en hög uppdateringsfrekvens. Telefonens baksida sÀgs vara gjord av plast, vilket inte Àr förvÄnande med tanke pÄ att det kommer att bli Googles mest prisvÀrda telefon i Är.

Återgivningarna visar telefonen i svart, men vi förvĂ€ntar oss att Google slĂ€pper den i fler fĂ€rger. Pixel 4a tillkĂ€nnagavs i Just Black och Barely Blue medan dess 5G-variant sĂ€ljs i bara en fĂ€rg – Just Black. Pixel 5:s mĂ„tt Ă€r 156,2 x 73,2 x 8,8 mm (9,4 mm nĂ€r du lĂ€gger till kameraöverhĂ€nget).

MÄnga av specifikationerna för den kommande telefonen Àr okÀnda, men vi kan förvÀnta oss en större batterikapacitet, en kraftfullare processor och bÀttre kameror Àn Pixel 4a som slÀpptes förra Äret.

Det finns inga nyheter om ett releasedatum heller, men mer detaljer förvÀntas komma ut under de kommande veckorna.

0 Shares