Första Microsoft Surface Duo 2-bilderna antyder en enorm kameraökning Betrodda recensioner

0 Shares

Det ryktas att Microsoft lanserar en andra generationens Surface Duo 2-skärmtelefon, och nu kanske vi har fått den första blicken på den hopfällbara Android-enheten.

Bilder av vad som kan vara en slutlig prototyp av enheten har dykt upp och visar en liknande gångjärnsdesign som sin föregångare, men med en vinklad kamerabump med tre sensorer.

Bilderna som publicerades av Windows Central på måndag visar vad som tros vara en ultravidvinkel, tele och standardlins som en del av matrisen.

Render visar att vi kunde få en svartvit version av enheten den här gången, medan andra estetiska förändringar kunde se ett frostat glashölje. Enligt bilderna har USB-C skiftat något, medan fingeravtryckssensorn nu kan integreras i strömbrytaren.

Enligt rapporten planerar Microsoft att ge uppföljarenheten en välbehövlig hårdvaruuppgång. Originalets blygsamma specifikationer var upprörande trots de framsteg som gjorts av formfaktorn. Förhoppningsvis blir prislappen lite mer blygsam den här gången.

Enligt rapporten kommer den här gången att packa Snapdragon 888-chip, 5G-anslutning, samt NFC för mobilbetalningar och sådant. Rapporten från Windows Central säger att Microsoft planerar att lansera enheten i september eller oktober i år.

I så fall förväntar vi oss att enheten kommer fram och gungar Android 11 med en snabb väg till Android 12. Förhoppningsvis har Microsoft planer på en bredare utrullning, eftersom den första enheten tog månader till månader att nå Storbritannien och hade förlorade mycket av ångan när den äntligen blev tillgänglig.

Skulle du vara intresserad av en Surface Duo 2 om Microsoft förstärkte specifikationerna för att konkurrera med andra flaggskeppsenheter på marknaden? Låt oss veta @trustedreviews på Twitter.

0 Shares