Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Förläng din batteritid med Snapdragon BatteryGuru

Längre batteritid? En dröm och efterfrågan från alla smartphoneägare där ute? Android är en enormt växande plattform med miljontals olika Android-enheter runt om i världen. Men det finns fortfarande ett stort fel i android som är App-ekosystemet. Det finns de flesta applikationer på Google Play som inte är väl optimerade. Även Android OS i sig är inte så optimerat även om Google nu fokuserar på optimering och förbättring av användarupplevelsen. Idag misslyckas de dyraste Android-enheterna som Note 5, S6, Xperira Z3 etc att leverera en långvarig prestanda på grund av appar vi använder på vår telefon.

Snapdragon BatteryGuru lovar att förbättra din taktimning genom att optimera din appanvändning på din Android-telefon. BatteryGuru lär sig automatiskt av din enhetsanvändning under en viss tidsperiod och börjar sedan optimera appanvändningen för att leverera bästa batteritid. Det finns blandade recensioner om den här appen på Google Play av appanvändare. Vi tycker dock att det är värt ett försök. Du kan ladda ner Snapdragon BatteryGuru för free från Google Play Butik. Det finns inga annonser eller premiumversioner av denna app. Dessa små appar är på cirka 10 Mb och kräver inte för mycket bearbetning.

Ladda ner BatteryGuru från Google Play Butik:

  • Öppna Google Play och sök efter “Snapdragon BatteryGuru”
  • Ladda ner och installera appen.
  • Gå nu igenom apphandledningen och ge appen lite tid att lära sig.

Alternativt kan du ladda ner appen direkt härifrån.

Ge appen lite tid några dagar innan du förväntar dig några seriösa resultat från den här appen. Men den här appen kommer också med ett energisparläge. Som kan aktiveras manuellt eller automatiskt på lågt batteri. Har du några andra appar i åtanke? Dela dina tankar via kommentarer nedan.