Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Fördubbla autonomin för ditt Nuki-lås med detta Power Pack

Få dubbelt så mycket autonomi som ditt Nuki-lås

I början av året analyserade vi Nuki Smart Lock, ett smart lås som vi hade en fantastisk erfarenhet av att använda i alla aspekter. Eftersom det inte bara var lätt att installera från första stund, något som alltid uppskattas i denna typ av enhet; Det kan också erbjuda en mycket hög säkerhetsnivå och det är det som kan vara mest intressant för dem som satsar på en sådan produkt.

Men som med alla andra enheter finns det alltid aspekter som kan förbättras. En av dem har att göra med sin autonomi. Detta lås använder fyra AA-batterier som användaren enkelt kan byta. Det enda problemet är att inte alla vill använda batterier, även om de är uppladdningsbara eller inte. Av denna anledning tillkännagav han lanseringen av ett Power Pack som skulle introducera andra förbättringar.

Nuki Smart Lock

Till att börja med är den första fördelen med detta utbytbara batteri att det kan laddas av användaren när som helst. Detta är en fördel och har ingenting att göra med att spara vid köp av batterier, även om det också är en extra fördel. Vad detta uppladdningsalternativ ger när som helst är att du minskar möjligheten att låset kommer att upphöra att fungera i det minst lämpliga ögonblicket, något som kan vara mycket irriterande om du av någon anledning måste ge någon åtkomst på distans.

Den andra direkta fördelen är att det nya batteripaketet kan erbjuda dubbelt så mycket autonomi med de fyra AA-batterierna. Det betyder att det kan gå upp till ett års användning. Om du också tar hänsyn till att när det finns mindre än 20% av autonomin ett meddelande tas emot via applikationen, blir det svårt för dig att inte kunna använda låset med det nya batteriet.

Den enda nackdelen som användningen av detta batteri kommer att ha är att det kommer att ge lite mer storlek

Nuki Power Pack, pris och tillgänglighet

Det nya Nuki-batteriet är nu tillgängligt via varumärkets egen webbutik och det hoppas att det inte tar lång tid att nå andra officiella distributörer. Slutligen angående hur mycket det kostar, Nuki Power Pack-priset är 49 euro. Ett pris som inte alls är dåligt om vi jämför med vad vi på sikt kan spendera på alkaliska batterier under hela låset.

Förutom priset som ett oberoende tillbehör för dem som redan har ett Nuki Smart Lock, om du vill kan du också köpa de olika förpackningarna som inkluderar lås plus batteri för 248 euro eller lås plus batteri och brygga för 269 euro. Den här sista enheten, bron, är väsentlig för alla som vill gå längre i de funktioner den erbjuder.