Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Förbli mänsklig med dessa tips och tricks

Uppföljaren till den populära zombietiteln “Dying Light 2” är äntligen här. Och precis som sin föregångare är spelet fullmatat med spännande stridsscenarier, intressanta platser att upptäcka och massor av byte att kretsa runt. Om du gillade kombinationen av parkourutforskning i öppen värld och det första spända närhetsfokuserade engagemangsspelet med en hord av infekterade människor (eller vill prova formeln själv), vad erbjuder Dying Light 2. Du kan njuta av det.

Tänk dock på att Dying Light 2 kan vara väldigt svårt ibland. I vissa avseenden kan det vara ännu svårare än det första spelet. Lyckligtvis är spelets utmaningar inte oöverstigliga så länge du är bekant med mekaniken, spelar smart och strävar efter att dra nytta av allt spelvärlden har att erbjuda. Här är fem tips, tricks och strategier som hjälper dig att besegra de infekterade horderna och trivas i den postapokalyptiska världen av Dying Light 2, ett av de bästa Xbox-spelen för fans av zombie-genren.

träna parkour

Det bästa av allt är att det viktigaste rådet vi kan ge spelare som är nya i Dying Light 2 är att de bör ägna lite tid åt att öva på sina parkourfärdigheter. Att hoppa från tak till tak, svänga från hängande rep och hoppa över lyktstolpar är inte bara det bästa sättet att vara säker när du korsar spelets öppna värld, utan också för att undkomma fara. Det är också det bästa sättet att göra det. . De flesta zombies kan trots allt inte klättra eller hoppa.

Alla parkour-interaktioner i Dying Light 2 använder hoppingången. För att lyckas ta tag i kanten och ta dig förbi hindren måste du trycka på den ingången när karaktären är så nära toppen av hindret som möjligt. I situationer där du behöver hoppa till en ny plattform är det också viktigt att använda riktningskontrollerna för att landa på din destination. Att vänja sig vid dessa interaktioner är mycket viktigt, eftersom att göra misstag när du parkerar runt kartan kan leda till hälso- och uthållighetsförlust.

Undvik gatunivåer

Spelare bör också anstränga sig för att undvika Dying Light 2:s öppna världsgator så ofta som möjligt. I synnerhet kommer zombies att vara snabbare, mindre mottagliga för skador och mer kraftfulla på natten. Det är här du kan hitta de flesta av de infekterade horderna. Gatukanter ger ofta ett snabbt sätt att parkoura på taket om du behöver, men om du har ett stort antal människor kanske du inte alltid kan ta dig till dessa platser på ett säkert sätt. Slåss mot zombies. Att stöta på en grupp banditer på gatan är också vanligt under dagen.

På natten, förutom fördelarna som vanliga zombier får, börjar särskilt infekterade människor också vandra på gatan, så att resa på gatan är nära att begå självmord. Några anmärkningsvärda speciella infektioner inkluderar Howler. Howler varnar horderna för din närvaro om de hittar dig och tvingar dig att hitta närmaste UV-lampa utpost. Lika stark som du.

I slutändan måste du stanna på taket och hålla dig borta från gatorna i Dying Light 2 så mycket som möjligt. Om du behöver gå över gatan för ett uppdrag eller byte, gör det under dagen och vänta tills stranden är klar och zombies inte längre är nära din destination.

Sök och sök var som helst

Dying Light 2:s utrustning och hantverkssystem kräver att spelare samlar in en stor mängd material från den öppna världen, så det rekommenderas att du noggrant söker igenom hela kartan efter värdefulla föremål och resurser. .. Dessa kan ofta användas för att skapa helande föremål, förbrukningsvaror som förbättrar stridsfärdigheter och mer. Du kan rädda ditt liv om du har det nödvändiga materialet för dessa. Du kan också plundra zombielik och behållare.

Två specifika typer av platser att vara medveten om är takförvaring och Global Relief Effort (GRE)-anläggningar. Rooftop cacher har ofta stora mängder hantverksmaterial och vissa vapen och rustningar, men GRE-anläggningar innehåller speciella hämmare som behövs för att förbättra din hälsa och uthållighet. Den förra kan alltid identifieras av ett högt, ljust gult träd i närheten, medan det senare är en turkos eller turkos-märkt struktur.

Kedjeskicklighet i strid

Oavsett om du slåss mot en hord av infekterade människor eller en grupp häftiga banditer, att kedja färdigheter i strid är det bästa sättet att ta sig till toppen av Dying Light 2. Jag försöker attackera dig), du kan väcka dina fiender. Detta gör att du kan använda dina parkourfärdigheter för att hoppa av ditt huvud och ge en annan fiende i närheten en förödande kick för att häpna dina fiender. Du kan sedan kedja den här kombinationen om och om igen tills du får slut på energi. I många fall kommer alla fiender som slåss att dö vid den tidpunkten.

Gå vidare genom Dying Light 2 för att tjäna karaktärsuppgraderingar och upptäck nya och kraftfullare sätt att vackla och dra fördel av häpnadsväckande fiender. Men mekaniken för att kedja ihop dessa förmågor är i princip densamma genom hela spelet och är alltid det bästa sättet att ta ner dina motståndare.

Var inte rädd för natten

Att gå ut mitt i natten med Dying Light 2 är väldigt farligt, men du ska inte alltid tveka att utforska efter att solen gått ner. Några av de bästa uppgraderingarna av hantverksrecept kan hittas genom att döda speciella infekterade människor. Platser som Dark Hollows och Forsaken Stores är faktiskt säkrare att utforska på natten, eftersom zombies lämnar området och går ut på gatorna när solen går ner. Den förra är vanligtvis fylld med värdesaker och pengar som kan användas för att köpa användbara föremål från leverantörer, medan den senare innehåller många craftable delar som kan användas för att skapa kraftfulla vapenmods.

Nattens faror är förvisso skrämmande, men de är inte oundvikliga. Om en hord ser dig och startar jakten kan du undkomma infektionsjakten genom att gömma dig i ett speciellt gömställe i hela den öppna världen av Dying Light 2. Du kan också gå hög kö till det vänliga trygga huset eller utposten som är närmast. Båda har UV-lampor för att förhindra infektion. Och om allt annat misslyckas måste parkourfärdigheterna vara tillräckliga, men du kan övervinna många hot i slutändan.