Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Förbättra din Steam Deck-upplevelse med dessa 5 Free Mods

Steam Deck har snabbt blivit en av de mest populära bärbara spelkonsolerna på marknaden, och dess användare letar alltid efter sätt att maximera sin spelupplevelse.

I det här inlägget ska vi utforska fem free mods som kan ge en fräsch och spännande dimension till ditt Steam-däck och utöka dess möjligheter bortom spel.

ångdäck free mods

1. Ökad FPS:

Vill du förbättra din spelupplevelse med högre FPS? CryoByte33 har utvecklat en samling skript och verktyg som kan öka dina bildrutor per sekund med upp till 24 procent. Denna mod kan avsevärt förbättra den visuella och smidigheten hos dina speltitlar. Helt enkelt ladda ner det och följ installationsinstruktionerna från utvecklaren.

2. Retrospel på din Steam-däck:

EmuDeck låter dig återbesöka dina favoritspel från barndomen från andra konsoler. Återupplev nostalgin och otaliga timmars spelande med denna emulator, som är lätt att installera och använda. Ladda ner det och följ instruktionerna för att njuta av retrospel på ditt Steam-däck.

3. Installera Windows:

Visste du att du kan installera Windows på ditt Steam-däck? Denna mod låter dig diversifiera din Steam Deck-upplevelse. Följ dessa steg för att installera Windows:

  1. Skapa ett startbart Windows microSD-kort med hjälp av ett verktyg som Rufus.
  2. Tilldela utrymme för Windows-installation inom SteamOS med hjälp av verktyg för diskhantering och följ installationsprocessen.
  3. Ladda ner och installera det nödvändiga manuellt förare för din Valve Steam Deck-hårdvara.
  4. Anpassa dina inställningar så är du redo att njuta av Windows på ditt Steam-däck.

4. En annan design:

Om du är trött på det inbyggda grafiska gränssnittet på din Steam-däck och vill ge det ett fräscht utseende, Pegasus erbjuder en helt anpassningsbar lösning. Du kan ta bort UI-element, menyskärmar och mer för att skapa ett unikt och personligt gränssnitt. Kolla in guide tillhandahålls av Pegasus för hjälp.

pegasus ångdäck

5. Plugins för ditt Steam-däck:

Förbättra din Steam-däcks kapacitet genom att lägga till och installera plugins. Börja med att ladda ner Decky Loader, ett program som hjälper dig att hantera och installera dessa plugins. Här är några exempel på plugins som du kan utforska:

Med dessa free mods, kan du ta din Steam Deck-upplevelse till nästa nivå. Oavsett om du vill öka prestanda, spela retrospel, testa Windows, anpassa ditt gränssnitt eller lägga till plugins erbjuder dessa mods spännande möjligheter. Njut av ditt Steam-däck ännu mer med dessa förbättringar!