Följ med oss ​​på årets uppstart på Innovate Celebrate 2017

0 Shares

Tävlingen Årets start är en integrerad och spännande del av Innovera Fira. Startups konkurrensanda, i kombination med konferensens entreprenörs energi, skapar en atmosfär som bara konkurreras av Super Bowl. Och efter allt det håller vi en fest som du aldrig har sett förut!

TechCo, tillsammans med vår partner Consumer Technology Association (CTA), är värd för den femte årliga Startup of the Year -festen på tisdagskvällen under Innovate Celebrate 2017. 100 startups kommer att visa upp sin senaste produkt, medan toppacceleratorprogram, stora investerare, företagsledare och branschledare i alla nyanser kommer att njuta av snacks, drycker och en gammaldags god tid.

TechCo har uppmuntrat och visat upp tidiga start -ups sedan 2006. Vårt uppdrag är att upptäcka och stödja de mest lovande och innovativa start -ups i världen. I år hade vi över 1 000 nya startups från hela världen som ansöker. Medan de är klara med pitching för domare, är årets startup -fest ett bra ställe att se vad de har att erbjuda i en mer avslappnad miljö.

“Vi är så glada att visa upp 100 startups i år och ge alla en chans att se all innovativ teknik som dyker upp från hela världen”, säger Frank Gruber, VD och grundare av TechCo. ”Följ med på en fantastisk kväll fylld med investerare, branschexperter och entreprenörer. Vem vet, du kanske till och med träffar din nästa mentor, partner eller investerare. ”

Om du är intresserad av att delta i detta spännande och innovativa event, se till att registrera dig här och bli upphetsad för natten i ditt liv!

Se till att gå med oss ​​på Innovate Celebrate -konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att äga rum 9-11 oktober, och det hålls i samarbete med Consumer Technology Association (CTA).

0 Shares