Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Flyperlink: Bläddra bland webbsidor precis som Facebook Chat Heads

Är du en av de Android-nördarna som gillar att anpassa sin Android-upplevelse? Vem gillar att ändra gränssnittsinställningarna och lägga till tweaks till sin enhet? Tja, Flyperlink syftar till att få chatthuvuden som surfning till din telefon och surfplattor. En verklig multitasking-upplevelse, där du enkelt kan hantera sidor som du har öppnat i alla appar, precis som bubblor.

Flyperlink är tillgänglig för nedladdning i Google Play Store för Android-telefoner och surfplattor som kör Android version 4.0 och senare. Du kan ladda ner det gratis men gratisversionen stöder annonser vilket innebär att om du startar webbsidor med Flyperlink kommer du att se annonsfältet i slutet av appen. Men de stör inte dig eller skadar någon!Flyperlink Android

För att ladda ner Flyperlink för Android:

  • Öppna Play Store och sök efter “Flyperlink”
  • Ladda ner den och vänta med att bli installerad.
  • Öppna nu Flyperlink och följ skärmguiden för att ställa in länkar som ska öppnas med Flyperlink

Alternativt kan du ladda ner härifrån.

Det finns flera sätt att använda Flyperlink och stöder en mängd olika funktioner som popup-fönster, aviseringar, webbplatsikoner stödjer och kontextuella teman. Att surfa på webbplatser känns som att vi har öppnat olika appar på grund av den här appens grafik. Som om du öppnar Facebook ser du Facebook-ikonen flytande som kan minimeras eller flyttas var som helst.

På tabeller eller större skärm använder du flera fönster med flyperlink samtidigt. Det stöder också Chrome-flikar, vilket innebär att du också kan se webbsidorna som öppnas i din multitasking-panel. I slutet om du gillar det kan du enkelt ställa in det som standardwebbläsare, dessutom kan du dela webbsidor med dina vänner som de flesta webbläsare saknar. Stöder olika sociala appar.