Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Flipkarts F1 Info Solutions & Services erbjuder eftermarknadstjänster för Google Pixel-telefoner i Indien

Efter tillkännagivandet vid lanseringen av Pixel 7a förra månaden tillkännagav Flipkart idag att F1 Info Solutions & Services kommer att tillhandahålla komplett kundsupport för Google Pixel-smarttelefoner i Indien.

F1 Info Solutions & Services Private Limited är ett dotterbolag till Flipkart som har ett centraliserat reparationscenter i Noida och det kommer också att erbjuda ingångstjänster vid 28 servicecenter i 27 städer i landet

På ingångna servicecenter kan kunder få enkla problem lösta eller få information om funktionerna i sin Pixel-enhet. Om deras enhet behöver fysisk reparation kommer detta att göras genom det centraliserade reparationscentret i Noida.

Ingångscentret packar det säkert och skickar det för service, varefter de kommer att kommunicera med användaren tills deras enhet har reparerats och returneras till dem på centret.

F1 Services sa att de har investerat i utbildning och byggande av en robust pool av kvalificerade tekniker under åren för att säkerställa förbättrade eftermarknadstjänster till sina kunder. Tekniker på F1 Services har utbildats av experter från Google för att betjäna Google Pixel-telefoner, tillade Flipkart.

Flipkart sa att F1 Services har ett djupt nätverk av egna tjänster och partnernätverk. Du kan hitta närmaste servicecenter här.

På tal om samarbetet sa Dr Nipun Sharma, VD på Jeeves Consumer and F1 Info Solutions & Service, Flipkart Group:

För att förstå utmaningarna för kunder som brottas med en brist på eller dålig kvalitet på eftermarknadsservice, har F1 Services fokuserat på att etablera ett omfattande och kundcentrerat kundservicenätverk. Vi är glada över att bli utvalda av Google Pixel som deras kundtjänstleverantör för att tillhandahålla kompletta eftermarknadstjänster för Pixel-telefoner. Med 28 walk-in servicecenter och ett centraliserat reparationscenter kommer användare av Google Pixel nu att ha tillgång till sömlösa efterförsäljningstjänster från skickliga proffs. Detta samarbete stärker F1 Services expertis i att leverera exceptionella eftermarknadstjänster för att höja kundupplevelsen.