Flipkart lanserar den digitala plattformen “Shopsy” för att stärka lokalt entreprenörskap

Flipkart har idag lanserat sin nya digitala plattform som heter “Shopsy” som fokuserar på att stärka lokalt entreprenörskap. Plattformen kommer att erbjuda 15 miljoner produkter inom mode, skönhet, mobil, hem och mer.

Shopsy by Flipkart kommer att göra det möjligt för användare att starta sina onlineföretag utan
någon investering. Användare kan registrera sig på Shopsy-appen, bläddra i katalogen med olika produkter och dela dem med potentiella kunder via sociala medier. De kan lägga beställningar på uppdrag av kunder och tjäna en provision på varje beställning. Provisionsandelen kommer dock att variera beroende på produktkategori.

Flipkart siktar på att möjliggöra över 25 miljoner onlineföretagare år 2023. Du kan få appen på Google Play Butik.

Prakash Sikaria, Senior Vice President – ​​Growth and Monetization, Flipkart, kommenterade detta, sa:

Under de senaste många åren har Flipkart åtagit sig att bidra till att skapa direkta och indirekta sysselsättningsmöjligheter över hela landet. Shopsy lanseras för att främja den visionen och ge ytterligare intjäningsmöjligheter för miljontals företagsamma indianer. Nu kan vem som helst från var som helst starta sin onlineverksamhet utan några investeringar. Dessutom öppnar vi upp Flipkarts år av e-handelsexpertis för indiska entreprenörer. Entreprenörer kommer nu att använda Flipkarts katalog, etablerade leveransnätverk och infrastruktur för att ge tillförlitlighet och snabbhet. Dessa fördelar kommer att hjälpa dem att förbättra slutkonsumenternas upplevelse, vilket i sin tur hjälper dem att växa sin verksamhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button