Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Fixa Turner Classic Movies (TCM)-appen som inte fungerar på Roku- eller Fire TV-enheter

Turner Classic Movies eller helt enkelt TCM är ett amerikanskt betal-TV-nätverk som är specialiserat på film. Den har för närvarande ett av världens största filmbibliotek som erbjuder några av de bästa klassiska filmerna genom tiderna.

TCM-appbiblioteket uppdateras med nya titlar varje månad. Du kan titta på dina favoritfilmer från kanalens officiella streamingapp, Watch TCM. Du behöver bara använda din TV-leverantörs autentiseringsuppgifter för att komma åt innehållet i appen. Watch TCM-appen är för närvarande tillgänglig på Amazon Firestick, Roku och Apple TV 4K.

Turner-Classic-Movies-TCM-LogoBildkreditering av Warnerbros

MISSA INTE: Begränsade erbjudanden på utvalda Roku-spelare och smarta TV-apparater på Amazon & Walmart!

Hur man felsöker kanalproblem och fixar Turner Classic Movies (TCM)-appen fungerar inte på Roku- eller Fire TV-enheter

Men vad händer om du redan har installerat Turner Classic Movies-kanalen eller appen och aktiverat den på din Roku-mediaspelare eller Amazon Fire TV (Firestick)-enhet men det fungerar inte alls? När det väl händer dig, här är några felsökningsmetoder och korrigeringar som du kan prova:

Så här-felsöker du-kanalproblem-och-fixar-Turner-Classic-Movies-TCM-App-Inte-fungerar-på-Roku-eller-Fire-TV-enheterSå här-felsöker du-kanalproblem-och-fixar-Turner-Classic-Movies-TCM-App-Inte-fungerar-på-Roku-eller-Fire-TV-enheterBildkreditering av Warnerbros

Kontrollera din Internetanslutning efter problem

Innan du får panik eller blir frustrerad, se till att du har en stark och stabil mobildata- eller WiFi-anslutning. Detta kommer att säkerställa att appen fungerar korrekt på din enhet utan några problem.

Starta om din Roku- eller Firestick-enhet

Om det inte är något fel på din anslutning men TCM-appen fortfarande inte fungerar på din enhet kan det vara dags att starta om din Fire TV eller Roku. Följ respektive process för att starta om enheten du använder.

För det mesta innebär en omstart att stänga av enheten med dess strömknapp och sedan slå på den igen. När du har slagit på enheten försöker du öppna TCM-appen igen för att kontrollera om den nu fungerar korrekt.

Avinstallera och installera om TCM-appen

Om din anslutning är bra och du har startat om enheten utan resultat, kanske du vill överväga att avinstallera appen först och installera den igen.

När du har installerat om appen och loggat in igen, återställs vanligtvis alla tidigare inställningar. Ominstallationsprocessen kan hjälpa till att lösa problemet du har att göra med så att du kan börja använda din TCM-app på din Roku- eller Fire TV-enhet.

Använd en äldre TCM-appversion

Det finns sällsynta fall när ens en fullständig ominstallation av appen inte löser problemet. Om du upplever den här situationen är ditt näst bästa försök att använda en äldre version av appen och kontrollera om den fungerar. För att göra detta är allt du behöver göra att leta efter den tidigare versionen av TCM-appen och installera den på din Fire TV eller Roku-enhet.

Använd korrekta inloggningsuppgifter

Det kan låta som en självklarhet men ibland kanske din TCM-app inte fungerar på din enhet bara för att du har angett fel inloggningsuppgifter. Dubbelkolla dina referenser när du loggar in för att säkerställa att allt är korrekt.

DAGENS ERBJUDANDE: Kolla in dessa fantastiska erbjudanden på Fire TV Stick-enheter på Amazon!

Turner Classic Movies eller TCM-appen är ett måste-app för alla älskare av klassiska filmer. Men om du ständigt besväras av hur appen inte verkar fungera på din Roku- eller Fire TV-enhet, är den goda nyheten att det finns några lösningar du kan försöka lösa problemet och rädda dig från besväret och besväret .