Fira St. Patrick’s Day genom att göra en virtuell studieresa till Irland

bild

St Patrick’s Day är onsdagen den 17 mars. Hur kul det än är att fira semestern genom att gå till en irländsk pub och nypa dina vänner som inte har grönt på sig, det är inte precis en säker socialt distanserad aktivitet. Överväg istället att ta en hemgjord grön öl och en skål med Lucky Charms (eftersom de är festliga utsökta) och ta en virtuell studieresa till Irland för att fira St. Patrick’s Day.

Eller så kan du hoppa över de kommersialiserade skenorna och bara bege dig direkt till den virtuella studieresan – ditt samtal. Vi har samlat fem virtuella studiebesök som du kan ta över hela Irland från bekvämligheten av din soffa.

St. Patrick’s Cathedral Dublin

bild

Byggd för att hedra Irlands skyddshelgon, Saint Patrick’s Cathedral är nu en historisk och arkitektonisk plats som fortfarande används som en plats för tillbedjan. Biljetter kan köpas för att besöka katedralen personligen, men en virtuell rundtur är det free. Klicka här för att ta en 360°-tur.

En vandringstur som ger dig en inblick i vad Dublin har att erbjuda, samt en känsla för hur det är att vara där.

Blarney slott och trädgårdar

bild

Ett medeltida slott i Blarney, Irland som är känt för sina trädgårdar, sten och historia. Du kan besöka giftträdgården (som är hem för giftiga växter från hela världen), slottets inre och yttre, samt en fängelsehåla, grotta, häxsten och mer. Klicka här för att ta den virtuella rundturen.

bild

Cliffs of Moher är hisnande att se personligen, men om du inte kan ta dig dit är en virtuell rundtur fortfarande värt det. Klicka här för att ta turen.

Uppslukande rundtur i Irland

En snabb titt på så mycket av vad Irland har att erbjuda.

Relaterade Artiklar

Back to top button