FINGERS SuperLit bärbar Bluetooth-högtalare med RGB-ljus lanserades i Indien för Rs. 2299

FINGERS, en tillverkare av digitala tillbehör, har lanserat sin nya bärbara högtalare som heter SuperLit, som har RGB-lampor framför sina förare. Högtalaren ansluts via Bluetooth 5.0, stereoprestanda, TWS-teknik och en mängd andra ingångar.

Högtalaren driver två 45 mm drivrutiner, båda med en effekt på 10 W, vilket ger högtalaren en bra dunkande bas som är distorsionsfri tillsammans med hög klarhet. För ingångar kan högtalaren anslutas via Bluetooth 5.0, FM-radio, MicroSD-kort, USB eller 3,5 mm Aux-ingång. Den har inbyggda kontroller som ger användarna full kontroll över musikuppspelning.

RGB-lamporna lyser upp till musiken och den inbyggda mikrofonen låter användare ta samtal direkt från högtalarna. Den har också TWS-teknik genom vilken användare kan ansluta två SuperLit-högtalare för att anslutas samtidigt med synkroniserat ljud och ljus. FINGERS kräver en batteritid på 9 timmar kontinuerlig uppspelning med det inbyggda 2000mAh-batteriet.

Högtalaren är prissatt till Rs. Rs. 2299 och kommer att finnas tillgängligt från butiker över hela Indien.

I en kommentar till lanseringen sa Sandeep S Parasrampuria, grundare och VD för FINGERS:

SuperLit bärbar Bluetooth-högtalare är en underbart designad produkt som innehåller vår innovationsfilosofi som har varit kännetecknet för hela vårt sortiment. Den levererar en sensationell audiovisuell upplevelse tack vare dess pulserande LED-lampor som kompletterar de kraftfulla dubbla högtalarna för en helt uppslukande upplevelse.

Relaterade Artiklar

Back to top button