FINGERS Solitaire 2.1 Wood Encased Speaker lanserad för Rs. 4199

FINGERS, en tillverkare av högtalare, hörlurar och mer har lanserat sitt nya Solitaire 2.1 multimedia högtalarsystem. Det är en träkapslad högtalare som erbjuder 5 ingångslägen inklusive Bluetooth, en LED-skärm, kraftfull bas och mer.

FINGERS Solitaire har ett inneslutet trä i färgen på rosenträ som har en elegant profil och också förbättrar basens prestanda på enheten. Strömförsörjningen är 2 uppsättningar om 3-tums drivrutinsatelliter med full räckvidd som åtföljs av 4,5 ”basdriversubwoofer, med en kombinerad uteffekt på 50 W.

Den har 5 ingångslägen för uppspelning som inkluderar Bluetooth 5.0, FM-radio, USB, Micro-SD och AUX-in. På bashögtalarens framsida finns en LED-skärm som visar spårdetaljer, volymnivåer och andra detaljer. Det finns också en fjärrkontroll som ingår i systemet med vilken användare kan kontrollera ingångsvolymen, bas- och diskantkontrollen.

FINGERS Solitaire 2.1 Wood Encased Speaker finns till ett pris av Rs. 4199 i butiker över hela Indien.

I en kommentar till lanseringen sa Sandeep S Parasrampuria, grundare och VD för FINGERS:

FINGERS Solitaire är vårt flaggskepp 2.1 Multimedia trähölje. Ljudkvaliteten kommer att bedöva varje lyssnare i sitt segment. Den kombinerar indisk smak för stark bas och västerländsk smak av full räckvidd för att ge något exklusivt. Vi är säkra på att Solitaire skulle skilja sig.

Relaterade Artiklar

Back to top button