FINGERS Pro Wireless PD-QC och Fuel + 10000mAh tvåvägs snabbladdande kraftbanker lanserades från Rs. 2499

FINGERS, en tillverkare av digitala tillbehör för smartphones och datorer, har lanserat två nya kraftbanker som heter Pro Wireless och Fuel +. De har stora 10000 mAh-batterier i en tunn reptålig skaldesign med USB-C PD, Quick Charge och mer.

FINGERS Pro wireless är en 2-1 bärbar kraftbank som kan ladda enheter via både trådbundna och trådlösa. Med sitt 10.000 mAh ‘A’ Li-polymerbatteri kan det ladda enheter via sina 2 USB-portar (1 USB-A och 1 USB-C) samtidigt med en Qi-kompatibel enhet.

Fuel + powerbank har å andra sidan två USB-A-portar, en enda USB-C-port, en digital skärm för batteristatus, alla förpackade i en tunn och ultralätt design. Båda kraftbankerna har Power Delivery (PD) snabbladdning som ger den exakta mängden ström och Quick Charge (QC) -teknologi som minskar sin självladdningstid med 40%.

FINGERS Pro Wireless och Fuel + är prissatta till Rs. 2999 och Rs. 2499 respektive kommer att finnas i butiker över hela Indien.

I en kommentar till lanseringen av kraftbankerna uppgav Sandeep S Parasrampuria, grundare och VD för FINGERS:

Med FINGERS Pro-Wireless Power Bank är användaren förvånad över att en sådan produkt inte erbjöds förrän nu. Det är det mest bekväma sättet att hålla din smartphone (stöder trådlös laddning) laddad utan problem med kabeln. Var det på språng eller på ditt bord. Fuel + är en annan modell som läggs till med snabb laddning och strömförsörjning för att ge snabb laddning och upp till 3 enheter laddas samtidigt.

Relaterade Artiklar

Back to top button