Final Fantasy remasters slog iOS och Android den här månaden

Final Fantasy för iOS och Android

Slutlig fantasi

För närvarande är det de tre första leveranserna som kommer till iOS och Androidoch för att spela dem behöver vi bara vänta på nästa 29 juli för att kunna få tag på dem. Dessa versioner kommer att inkludera ritning av karaktärerna som ursprungligen designades av Kazuko Shibuya, som har samarbetat om den här upplagan så att allt ser perfekt ut.

Dessutom har ljudspåret som skapats av Nobuo Uematsu också förbättrats, och som förväntat har förändringar också inkluderats i kontrollerna, för att erbjuda en bättre upplevelse när man spelar på pekskärmar, inklusive ett nytt och förnyat gränssnitt, kontrollerar automatiskt i full strid och många andra förändringar.

Extra sektioner har inkluderats som bestiary, ett galleri med illustrationer, en musikspelare och den efterlängtade funktionen att kunna rädda spelet när som helst, något som särskilt krävs i dessa tider och som kommer att vara fantastiskt när man spelar från Smartphone.

PC-versionen anlände tidigare

Vi visste också att spelen skulle komma till PC i juli, så det exakta släppdatumet förblev att vara känt. Tja, det kommer att dröja en dag före ankomsten på Android och iOS, eftersom Square har meddelat att den 28 juli kommer vi att kunna få hela samlingen av den här ommastern. Naturligtvis, precis som på mobila plattformar, är för närvarande endast de tre första leveranserna tillgängliga, så vi måste vänta tills Square Enix lanserar de återstående tre senare.

Just nu är det möjligt att reservera alla sex spelen på Steam och njuta av en 22% rabatt, få ett totalpris på 74,82 euro, även om vi också kan köpa spelen separat. Om du bestämmer dig för hela paketet får du några bonusar som bakgrundsbilder och ljudspår, så du kommer att få ett incitament att göra det.

Hur mycket kostar spel på Android?

För närvarande har den informationen ingen siffra, så vi måste vänta tills de visas i applikationsbutikerna. Tänk på att när det gäller PC kostar spelen 11,99 euro för de två första delarna och 17,99 euro för resten av delbetalningarna, så du måste vara försiktig och ha den siffran i åtanke för att inte ge oss en oväntad skrämma.

Relaterade Artiklar

Back to top button