Final Fantasy remasters slog iOS och Android den hÀr mÄnaden

0 Shares

Final Fantasy för iOS och Android

Slutlig fantasi

För nÀrvarande Àr det de tre första leveranserna som kommer till iOS och Androidoch för att spela dem behöver vi bara vÀnta pÄ nÀsta 29 juli för att kunna fÄ tag pÄ dem. Dessa versioner kommer att inkludera ritning av karaktÀrerna som ursprungligen designades av Kazuko Shibuya, som har samarbetat om den hÀr upplagan sÄ att allt ser perfekt ut.

Dessutom har ljudspÄret som skapats av Nobuo Uematsu ocksÄ förbÀttrats, och som förvÀntat har förÀndringar ocksÄ inkluderats i kontrollerna, för att erbjuda en bÀttre upplevelse nÀr man spelar pÄ pekskÀrmar, inklusive ett nytt och förnyat grÀnssnitt, kontrollerar automatiskt i full strid och mÄnga andra förÀndringar.

Extra sektioner har inkluderats som bestiary, ett galleri med illustrationer, en musikspelare och den efterlÀngtade funktionen att kunna rÀdda spelet nÀr som helst, nÄgot som sÀrskilt krÀvs i dessa tider och som kommer att vara fantastiskt nÀr man spelar frÄn Smartphone.

PC-versionen anlÀnde tidigare

Vi visste ocksÄ att spelen skulle komma till PC i juli, sÄ det exakta slÀppdatumet förblev att vara kÀnt. Tja, det kommer att dröja en dag före ankomsten pÄ Android och iOS, eftersom Square har meddelat att den 28 juli kommer vi att kunna fÄ hela samlingen av den hÀr ommastern. Naturligtvis, precis som pÄ mobila plattformar, Àr för nÀrvarande endast de tre första leveranserna tillgÀngliga, sÄ vi mÄste vÀnta tills Square Enix lanserar de ÄterstÄende tre senare.

Just nu Àr det möjligt att reservera alla sex spelen pÄ Steam och njuta av en 22% rabatt, fÄ ett totalpris pÄ 74,82 euro, Àven om vi ocksÄ kan köpa spelen separat. Om du bestÀmmer dig för hela paketet fÄr du nÄgra bonusar som bakgrundsbilder och ljudspÄr, sÄ du kommer att fÄ ett incitament att göra det.

Hur mycket kostar spel pÄ Android?

För nÀrvarande har den informationen ingen siffra, sÄ vi mÄste vÀnta tills de visas i applikationsbutikerna. TÀnk pÄ att nÀr det gÀller PC kostar spelen 11,99 euro för de tvÄ första delarna och 17,99 euro för resten av delbetalningarna, sÄ du mÄste vara försiktig och ha den siffran i Ätanke för att inte ge oss en ovÀntad skrÀmma.

0 Shares