Filehold Systems Inc granskning

0 Shares

Tidigare arkiverades viktiga dokument i fysiska arkiv eller skickades till lagring. Men företag över hela världen går över till papperslösa arbetsflöden och använder den bästa dokumenthanteringsprogramvaran för att ta hand om känsliga digitala filer.

Med dokumenthanteringsprogram som FileHold är det extremt enkelt att spara, organisera och säkra viktiga filer. I denna FileHold Systems Inc-granskning tittar vi närmare på alla aspekter av detta avancerade dokumenthanteringsprogram för att hjälpa dig att avgöra om det är rätt alternativ för ditt företag.

FileHold: Planer och prissättning

Det finns tre olika FileHold-licenser tillgängliga för olika användargrupper. Priserna utvecklas från fall till fall, vilket innebär att du måste kontakta FileHolds säljteam för mer information.

Olika betalningsalternativ finns också beroende på dina exakta behov. Du kan till exempel köpa en permanent licens som ger dig livstidsåtkomst till produkten. Månadsabonnemang (faktureras kvartalsvis) finns i vissa fall. Priserna baseras vanligtvis på antalet personer som behöver tillgång till ditt system och din användning.

Det enklaste FileHold Express-paketet är utformat för små företag med upp till 20 teammedlemmar. Den innehåller de grundläggande dokumenthanteringsverktygen som du behöver för att säkra och organisera digitala filer, tillsammans med en rad andra funktioner för att effektivisera dagliga arbetsflöden.

Större företag och organisationer kan bäst betjänas av FileHold Enterprise-paketet, som är utformat för mer än 20 team. Det liknar Express-versionen och möjliggör fullständig dokumentåtkomst var som helst med en internetanslutning.

Det finns också en FileHold Cloud-lösning som gör det möjligt för användare att köra programmet på ett offentligt eller privat moln. Det är en avancerad lösning som inkluderar möjligheten till fullständig hantering av FileHold-teamet, vilket innebär hanterad hosting på Azure Cloud.

En gratis testversion är också tillgänglig för Express- och Enterprise-paketen, men du måste begära åtkomst från FileHold-teamet.

Alla priser utvecklas från fall till fall

FileHold: Funktioner

Som ett ledande dokumenthanteringsprogram kommer FileHold med ett stort urval av funktioner som hjälper dig att gå över till ett pappersfritt kontor. Den är tillgänglig via både en stationär app och en webbapp som kan nås var som helst med en internetanslutning.

Det finns också ett utmärkt mobilhanteringsgränssnitt som finns tillgängligt på Android- och iOS-enheter. Med detta kan du söka efter specifika filer, ladda ner och visa filer och initiera arbetsflöden för andra teammedlemmar.

Olika integrationer finns tillgängliga, inklusive Microsoft Office-paketet. Dra nytta av avancerad programvara för arkivering och se till att du uppfyller alla dina juridiska dokumenthanteringskrav.

Internationella användare kommer att uppskatta de officiella franska och spanska språkpaketen. Community-översatta paket finns också på polska, kinesiska, arabiska och olika andra språk.

FileHold stöds av en serie fantastiska funktioner

FileHold: Gränssnitt och används

För att komma igång med FileHold måste du kontakta säljteamet. De hjälper dig att utveckla ett paket och en prisstruktur som passar dina behov.

När det gäller att använda programmet hittar du skrivbordsgränssnittet snyggt och intuitivt. Det är lite på grundsidan, men alla förväntade verktyg för dokumenthantering är lättillgängliga och tillgängliga med ett klick på en knapp.

Användargränssnittet möjliggör strömlinjeformad dokumenthantering

FileHold: Support

Tyvärr är FileHolds supporttjänster begränsade. Kundtjänst via telefon och livechatt saknas särskilt, och du måste kontakta teamet via e-post för teknisk hjälp. Om du behöver hjälp med att lära dig hur du använder plattformen måste du köpa ett träningspaket.

Lyckligtvis finns det en kunskapsbas som innehåller ett brett urval av självhjälpsresurser. Du hittar omfattande dokumentation, artiklar och användarhandböcker som hjälper dig att bekanta dig med plattformen.

FileHold-kunskapsbasen innehåller utmärkt dokumentation

FileHold: Säkerhet

Som ett ledande dokumenthanteringsprogram stöds FileHolds tjänster av robusta säkerhetsrutiner. Globala säkerhetsintegrationer är utformade för att förhindra obehörig åtkomst till känsliga filer.

Med säkerhet på dokumentnivå kan du samtidigt begränsa åtkomsten till specifika filer eller mappar. Hantera vilka anställda eller gruppmedlemmar som kan komma åt vilka dokument via en uppsättning verktyg för åtkomstkontroll.

FileHold stöds av ledande säkerhetsintegrationer

Tävlingen

FileHold erbjuder fantastiska dokumenthanteringslösningar, men det finns många andra alternativ som är värda att överväga.

En av våra favoriter är Templafy, som erbjuder branschledande lösningar för dokumenthantering. Den har en serie mjukvaruintegrationer, utmärkta mobilappar och plattformskompatibilitet för både stationära och mobila enheter.

Ett annat ledande alternativ är M-Files, som har imponerande funktioner för dokumentorganisation. Genom att tagga filer efter klient, projekt, ämne med mera kan du enkelt sortera information och hitta relevant information efter behov.

Slutlig dom

I slutändan är det svårt att göra fel på FileHold Systems dokumenthanteringslösningar. Det finns olika paket tillgängliga för företag i alla storlekar, alla paket stöds av några av de bästa filhanteringsfunktionerna som vi har sett, och användargränssnittet är snyggt och intuitivt.

Bristen på livechatt och telefonsupport är oroande, men den avancerade tekniska tjänsten som är tillgänglig via e-post är åtminstone trevlig att ha.

Slutsatsen är att du verkligen kan göra sämre än att chatta med FileHold-teamet om dina dokumenthanteringsbehov.

0 Shares