FIFA 22-fuskernas hemlighet och oändliga pengar

FIFA 22-fuskernas hemlighet och oändliga pengar

Var är fångsten?

FIFA 22 Heroes Cards

Termen spekulation är nära besläktad med aktiemarknaden och kryptovalutor, men tro det eller ej, varje år samlas ett stort antal spekulanter inom FIFA som kan generera många mynt i utbyte mot att sälja och sälja vidare de mest eftertraktade och eftertraktade. efter spelare.

Det är en helt laglig strategi. Du studerar marknaden, bestämmer dig för att investera i spelare från transferlistan och efter att ha fått ett bra köppris väljer du att sälja det till ett högre pris på grund av den befintliga efterfrågan. I slutändan växer ditt saldo av mynt, och det enda du har gjort är att byta kort med en initial investering. Tänk om vi kunde automatisera allt detta?

Autoköparna

FIFA 22 FUT

Det är där autoköpare kommer in i bilden, eller som deras namn antyder, automatiska köpare. De är automatiserade program som tillåter spelare att fastställa sökkriterier baserat på deras krav eller intressen. Till exempel har du märkt ett speciellt intresse för en viss anfallare, och även om dess pris vanligtvis är något högt, tillåter det ursprungliga utgångspriset dig att få den för mycket mindre (så länge den inte tas bort innan).

Dessa program är ansvariga för att kontrollera ditt FIFA 22-webbappkonto så att de kan komma in i din profil, kontrollera ditt lag och söka på transfermarknaden. Således kan du säga åt den att hitta en viss spelare till dig med ett exakt pris, och om den hittar det kommer den automatiskt att köpa den från dig.

Är de olagliga?

Tekniskt sett bryter dessa verktyg inte mot någon av EA:s användarvillkor. Det här är skript som installeras i användarens webbläsare och som schemalägger uppgifter baserat på alternativen på EA:s egen plattform. Kort sagt, de är automatiserade makron som underlättar användarens arbete, så de kan inte behandlas som hacks, därför finns de år efter år.

En annan fråga är sportslighet. Uppenbarligen har användare som använder sig av denna typ av mekanism en fördel gentemot andra spelare. Och är att med en balans på miljontals mynt kan du köpa mycket viktiga spelare till ditt lag, något som många användare behöver spela för i flera månader för att få det. Av den anledningen bör användningen av autobuyers förbjudas, eftersom det helt bryter meningen och mekaniken i spelet.

Var kan de hittas?

Här kommer vi inte att berätta var du kan hitta verktyg att fuska med. Vi måste helt enkelt ange att det finns betallösningar med månadsavgift, eftersom många i verktyget sett en affärsidé som många är villiga att betala. Trots det finns det gratislösningar som gör samma sak, och de är oftast tillägg för Chrome som tar hand om allt på ett par klick. Om du använder dessa verktyg eller inte beror på dig, men härifrån uppmanar vi dig att inte göra det.

Relaterade Artiklar

Back to top button