FIFA 21 vs. FIFA 20: Vilket är bättre?

0 Shares

FIFA 21 är debut för EA Sports, som ger många funktioner i förhållande till sin far, FIFA 20.

Bland viktigaste förändringarna, FIFA 21 introducerar major gameplay förbättringar, menyuppdateringar och de mest populära lägena, som Karriärläge och Ultimate Team.

Båda spelen finns både i fysiskt format och i streaming för PC, Xbox One, PS4 och Nintendo Switch. Någon gång senare kommer FIFA 21 också för Xbox S / X-serien och PlayStation 5 (PS5) -serien.

Här är några skillnader mellan de två titlarna.

Förändringar i FIFA 21

EA tog sig på sig att lösa många funktioner som många fans kritiserade från den tidigare serien, till exempel svårigheter att göra airballs, vilket ger mer realism till matcher. Andra relevanta förändringar var bollkontroll och dribblingar, vilket kan göras på ett mer kontrollerat sätt.

Som vanligt ändrar FIFA i varje version vissa aspekter av poängen. Som ett resultat är bollspel mer praktiska och användaren har mer kraft i den defensiva organisationen, men detta har också ökat svårigheten i konfrontation ansikte mot ansikte.

I FIFA 20 var den andra målskyttens fokus automatiskt, medan i FIFA 21 måste denna situation kontrolleras manuellt av användaren.

Grafik

Grafiken i FIFA 20 och FIFA 21-bilder är nästan noll. Få visuella förbättringar har gjorts och EA Sports har endast uppdaterat grafiken från den senaste versionen.

Höjdpunkten är spelarnas praktiska detaljer, som börjar sammanfalla med temat för den senaste generationen konsoler. Trots att de har uppdaterat olika ansikten, som franchisen gör varje år, har vissa FIFA 21-spelare sett sitt utseende kritiseras av fans av franchisen, som Messi.

FIFA 21 lägger dock till förbättringar på arenorna med moderna interiördetaljer och belysning. När det gäller fans har lite förändrats och fans förblir intetsägande och förutsägbara och mindre detaljerade än de andra aspekterna av spelet.

FIFA-lägen

FIFA 20 har lanserat nya sätt att spela vänskapsmatcher med fler målområden, regler och alternativa resultat. Dessutom lade spelet till Volta-läget, som påminner om den gamla FIFA Street, men med spel närmare standardfotbollssimulatorn.

READ: FIFA 21 vs PES 2021: Which is the Best Football Game?

Volta-läget var också ansvarigt för att tillhandahålla ett historiskt läge.

Å andra sidan, i FIFA 21, återgår alla dessa förändringar. Volta-läget har återigen en kampanj där användaren kan skapa sin egen spelare och delta i turneringar runt om i världen.

Det senaste spelet introducerar nya funktioner i karriärläge, som nu har en uppslukande matchsimulator, ett system som gör det möjligt för spelare att justera matchningsriktningen och bara spela vid viktiga ögonblick, liksom den senaste överförings- och utvecklingsmekaniken. av spelarna.

Båda spelen har klassiska FIFA-lägen som sådana som Quick Play, Cup Mode, Online Cooperation och Final Team, som kommer att beskrivas i nästa ämne.

Vanliga frågor:

Är taktiskt försvar bättre än arv?

Som nybörjare bör man börja med att Legacy försvarar. Men när du väl har tagit tag i det är taktiskt försvar mycket mer tillförlitligt för att bryta datorns attacker när du blir mindre förutsägbar. Äldre försvar är mycket mer förutsägbara och eftersom en AI har ställts in i enlighet därmed kommer spelare att dribbla förbi dig.

Varför är mina spelare trötta i FIFA 21?

Spelare får trötta när de anstränger sig. Denna ansträngningshastighet mäts i FUT 21 av antalet korsade meter och intensiteten och frekvensen av kroppens arbete … På så sätt kan de fortsätta spela mycket längre än den genomsnittliga spelaren utan att deras kondition drastiskt minskat

Varför finns det ingen träning i FIFA 21?

EA har äntligen tagit bort träningsartiklar från Ultimate Team för FIFA 21 … ”Förfallet av spelarnas kondition sattes ursprungligen i spelet för att uppmuntra rotation i truppen och för att simulera några av de ledningsbeslut som fotbollsgrupper måste överväga.

Kan du spela FIFA Online med äldre försvar?

Vissa spelare hittar Arv lättare eftersom det är mindre krävande när det gäller timing. Vi rekommenderar inte du att ändra det sedan onlinespel stöder bara Taktiskt försvar, men om du endast spela offline och du kanfår inte riktigt grepp om Taktisk, fortsätt och försök Arv.

Betyder hastighet FIFA 21?

Oavsett om du redan har hämtat Fifa 21 i år eller väntar på att hämta en kopia med PlayStation 5 eller Xbox Series X, är den stora förändringen den rena spelhastigheten. Hastighet spelar stor roll, oavsett om du gillar att spela på räknaren eller sitta djupt och snabbt snusa ut dina motståndares angrepp framåt.

Vanliga frågor källa: QUORA

0 Shares