Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

FF Squad: vad är det och hur man spelar Cartola-versionen av Free brand

Det nya FF Squad-spelet är nu tillgängligt, lär dig mer om detta FC Cartola-spel och njut

FF har en nyhet, den FF truppen eller Free Brandkåren. Men vad innebär denna nyhet och vad kan vi förvänta oss annorlunda? Vi kommer att se mer om den här nya funktionen som ändrar även spelstilen, och vi kommer också att lära oss hur man spelar.

Vad är FF-truppen?

DE Free Fire Squad är ett spel i Cartola FC-stil som utvecklades för Serie A i Brazilian League of Free Fire 6. Spelet presenterades officiellt på måndagen (23) av Garena själv. Spelet låter spelaren välja ett lag som består av en tränare och fem idrottare som spelar i LBFF-omgångarna. Baserat på lagets prestation kan du anpassa laget och på så sätt nå målet.

Huvudsyftet med spelet är att tjäna poäng och visas i den allmänna rankingen, som det bästa av det bästa, med ditt lag framhävt på sociala nätverk och till och med i officiella sändningar av tävlingar. Se nedan hur du registrerar dig i FF Squad och hur du bygger ditt lag.

  1. Gå till den nya spelsidan genom att klicka här. Tryck sedan på knappen spela.press play i ff truppen
  2. Ange det konto du föredrar, alternativ är Google, Facebook och Twitter.välja hur du loggar in
  3. Efteråt måste du logga in igen med samma konto. Föredrar kontot du använder på Free Brand.
  4. Välj ditt smeknamn och ditt lagnamn. Acceptera FF Squads regler, integritetspolicyn och Garenas användarvillkor.
  5. Klicka sedan på Fortsätta.

På FF Squads startskärm kan du se ditt lags status, ditt plånbokssaldo. Utöver denna information kommer du att kunna se under vilken period marknaden kommer att vara öppen och allt om den allmänna rankingen och ligorna. Andra detaljer involverar LBFF-veckorna, som visar dagar och grupper som kommer att möta varandra. Gruppinformation är viktiga saker som påverkar skapandet av team.

Gå till hantera team för att byta team

För att hantera dina team, gå bara till Hantera team. På nästa skärm kommer du att se de professionella atleterna som kommer in i ditt lag, alltid med tanke på information och prestation. Ju större skillnaden är i kompetens och prestation, värdet blir inte heller lika. När du har skapat och tagit hand om laget klickar du bara vidare spara tid.

Om du ångrar dig, följ bara samma steg för att ändra laget och lämna det på ditt sätt, undvik förluster. Glöm inte att förändringarna kommer att påverka dina pengar, allt beror på förändringen och vilka spelare du vill ha.

Slutsats

Med denna snabba och praktiska guide fick du lära känna och lära dig om detta nya Garena-spel. Visste du redan om den här nyheten? Kommer du att ha kul med detta nya spel i Cartola FC-stil? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.