Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Fem bästa trådlösa gamepads under Rs 3000

Ämne: Fem bästa trådlösa gamepads under Rs 3000

Du kan uppleva det bästa spelet med gamepads. Med avancerad teknik har gamepads designats om för att fungera trådlöst. Det finns flera märken som erbjuder robusta spelkontroller med pålitliga trådlösa anslutningar. Dessa gamepads är kompatibla med ett brett utbud av bärbara datorer, datorer, smartphones och spelkonsoler. De trådlösa gamepads levererar ultrasmidig gameplay på alla plattformar.

Men att hitta den bästa gamepaden är en uppgift i sig, så vi har sammanställt listan över bästa gamepads som är värda att köpa. Låt oss utforska:

1. Redgear Pro Wireless Gamepad

Redgear Pro Wireless Gamepad är utrustad med 2,4 GHz trådlös teknik och stöder upp till 10 meters räckvidd. Den har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som kan hålla i upp till 10 timmar på en laddning. Den kan leverera upp till 2 timmars spelande med 30 minuters laddning. Den kommer med en plug-and-play-funktion som inte kräver att någon drivrutin installeras innan du spelar. Motorn med dubbla intensiteter ger en realistisk spelupplevelse. Den har bakgrundsbelysta tangenter och en dedikerad omkopplare för att växla mellan lägen. Redgear-spelplattan säljs för 1 499 Rs.

KÖPLÄNK

2. Cosmic Byte C3070W Nebula 2.4G trådlös gamepad

Cosmic Byte Wireless Gamepad kommer med en 360-graders analog sticka som låter dig spela ditt favoritspel effektivt och två analoga stickor för större funktionalitet än en enda sticka. Den har extra mjuka tangenter och en dubbel vibrationsmotor som låter dig uppleva omfattande spel. Den gummerade texturen på greppområdet ger den en bekväm touch. Spelplattan har ett 600mAh batteri som ger upp till 12 timmars spelande. Cosmic Bytes gamepad säljs till ett pris av 1 614 Rs.

KÖPLÄNK

3. Logitech G F710 Wireless Gamepad

Logitech Wireless Gamepad kommer med en nanomottagare som sätts in i USB-porten på handkontrollen för snabb och 2,4 GHz dataöverföring utan några fördröjningar eller avbrott. Den har en trådlös och robust design som ligger perfekt i dina händer. Det dubbla vibrationsåterkopplingsstödet låter dig uppleva varje träff, krasch och explosion i spelet. Det kostar 2 795 Rs.

KÖPLÄNK

4. RPM Euro Games 2.4G trådlös gamepad

RPM Euro Games Wireless Gamepad körs på 2,4 GHz trådlös teknik som stöder upp till 10 meters räckvidd. Denna kontroller innehåller två motorer för att ge dig högintensiva vibrationer för en mer realistisk spelmiljö. Gamepaden är utrustad med ett 400mAh litiumjonbatteri för att leverera service i upp till 10 timmar. Den behöver ingen programvara för att komma igång med. Gamepaden har 10 digitala nycklar, 2 analoga spakar och 2 analoga känsliga triggers. Det är den mest prisvärda gamepaden på listan med ett pris på 999 Rs.

KÖPLÄNK

5. Cosmic Byte C3070W Nebula 2.4G trådlös gamepad

Cosmic Byte C3070W Gamepad har ett åttavägs D-kors för ultraprecis prestanda. Den är utrustad med Nebula Wireless 2,4GHz-teknik som ger en räckvidd på upp till 8 meter när den är trådlöst ansluten. De analoga triggarna är gjorda för att utföra känsliga rörelser samtidigt som de uppvisar vibrationseffekter för en helt uppslukande känsla. Den drivs på ett 600mAh batteri som räcker i upp till 12 timmar på en laddning. Turboläget och dual-mode-funktionerna är ytterligare fördelar. Det kostar 1 399 Rs.

KÖPLÄNK