Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Feedback Five vs Feedback Genius – Best Amazon Seller Feedback Software

Feedback är alltid viktigt om du vill driva ett framgångsrikt företag.

Om du har ett litet företag eller ett nytt, är det alltid användbart att lyssna på dina kunder och ta reda på vad de vill ha av dig, vad de älskar med dina produkter och tjänster och vad de inte gillar med ditt företag.

Feedbacken hjälper till att fatta affärsbeslut, göra nedskärningar, anställa fler arbetare, ändra riktningen för en produktkampanj, etc.

De bästa verktygen för det är dock inte längre enkätformulär eller att ta feedback från kunder som köper dina produkter genom ett brev.

Det finns ordentliga kundfeedback-verktyg för onlinehandlare som används för att skära igenom bruset för att få insikter i kundernas kollektiva psyke.

I den här artikeln kommer vi att utforska två av dessa verktyg, Feedback Five och Feedback Genius, som är oerhört populära bland leverantörer som är en del av den största onlineåterförsäljaren i världen, Amazon.

Amazon säljer miljontals produkter runt om i världen och är ett av de största företagen i världen.

Om något företag eller litet företag vill sälja sina produkter på Amazon, skulle de dra nytta av lite feedback, vilket hjälper dem att konkurrera på världens största detaljhandelsplattform.

Hur hittar du det bästa feedbackverktyget för Amazon?
Verktyg för kundfeedback anses vara viktiga för att öka försäljningenVerktyg för kundfeedback anses vara viktiga för att öka försäljningen

Enligt undersökningar gjorda av Deloitte Touche Tohmatsu Limited, en av de fyra stora redovisningsbyråerna i världen, tillåter kundcentrering företag att vara 60 % mer lönsamt än de som inte är i genomsnitt.

Det finns flera andra mätvärden som du kan använda för att bedöma vilka feedbackverktyg som är bäst. Här är några mätvärden att bedöma dina köp på.

Prissättning

Det är svårt att hitta det bästa sättet att ta emot feedback.

Eftersom det finns så många feedbackverktyg där ute är det viktigt att välja ett som inte bara ger dig de bästa alternativen utan också tar ett rimligt pris för sina tjänster.

Det finns många verktyg där ute som ger dig liknande tjänster men som kommer att ta ut väldigt olika priser från varandra.

Ibland beror detta bara på att varumärket för en tjänst är mycket mer värdefullt än den andra, och ibland beror det bara på vinstsyfte.

Enkel användning

Du vill att alla verktyg du använder ska vara användarvänliga. Du vill inte att det ska finnas en inlärningskurva för någon programvara, än mindre en som du behöver börja använda omedelbart.

Därför måste ditt val av det bästa feedbackverktyget för Amazon vara intuitivt och ha ett bedrägligt enkelt användargränssnitt.

Det skulle vara klokt att titta på eventuella användarrecensioner som nämner om det är lätt att använda. Du kan till och med bestämma själv genom att leta upp videor eller tutorials för programmet online.

Ett annat sätt att mäta användarvänligheten är att kontakta supportteamet eller titta på funktionerna i programmet och hitta ett alternativ för en helpdesk.

Funktioner

Det finns några grundläggande funktioner som du skulle vilja ha från ett feedbackverktyg som feedbackanalys, individuell produktfeedback, kollektiv feedbackanalys, etc.

Det finns dock andra klockor och visselpipor du bör leta efter för att få bästa möjliga valuta för pengarna.

Leta efter ett alternativ för automatisk dataöverföring från ett befintligt feedbackverktyg; ett Customer Relationship Management-system.

Leta efter inbyggda feedbackmallar, plugin-integration för program som WordPress eller Googles programsvit.

Leta efter frågorna som feedbackverktyget ställer kunder och hur du får dela din undersökning och samla in feedback.

Det här är de olika funktionerna du behöver för att jämföra och kontrastera för att se till att du fattar det bästa beslutet.

Feedback Genius
Feedback Genius är ett premiumverktyg för Feedback på AmazonFeedback Genius är ett premiumverktyg för Feedback på Amazon

Feedback Genius hävdar att det började som ett “helgprojekt” för att lösa feedbackproblemen som Brandon Checketts stod inför.

Från och med 2013 arbetade programmet till en början bara med att automatisera meddelandetjänsten köpare och säljare.

Detta visade sig vara mycket effektivt enligt företaget självt, och andra säljare hoppade på att se fördelarna med en sådan tjänst.

Idag är programmet det mest använda köp- och säljarmeddelandeprogrammet av Amazon-säljare och har en hel del funktioner under bältet.

Dessa inkluderar sökordsforskning, sponsrad reklam för olika produkter, hanterade tjänster, produktupptäckt och hantering av inventering av ett företag.

Företaget heter nu SellerLabs och deras huvudprodukt, Feedback Genius, är tillgänglig i 30 dagar free provperiod och flera premiumplaner efter att provperioden är över.

Feedback Genius prissättning
  Feedback Genius Premium-planer   Feedback Genius Premium-planer

Feedback Genius prissättning börjar med en free 30-dagars provperiod som låter dig fokusera på en marknadsplats och skicka 100 e-postmeddelanden på en månad.

Efter detta kommer det successivt dyrare planer beroende på storleken på din operation.

De olika planerna som erbjuds inkluderar $20/månad (start) för 1000 e-postmeddelanden, $40/månad (tillväxt) för 3000 e-postmeddelanden, $80/månad (Premium) för 10.000 e-postmeddelanden och $250/månad (hög volym) för 60.000 e-postmeddelanden.

Varje plan inkluderar också ett tillägg på $10 för varje ytterligare marknadsplats som du vill penetrera.

Priset är inte precis aggressivt, men det är inte billigt heller, och om du är ett litet företag eller till och med ett medelstort företag kan det gå bra att få premiumpaketet.

Det beror på mängden kundfeedback som du normalt får.

Du skulle inte vilja prissätta dig själv för högt så att dina kostnader tär på dina vinster, vilket är vad ett litet företag bör oroa sig för framför allt.

Feedback Genius funktioner  Feedback Genius Godkänd användarlista  Feedback Genius Godkänd användarlista

Feedback Genius låter dig skicka e-postmeddelanden till kunder när beställningen är bekräftad, skickad och märkt för leverans samt när den levereras och när positiv säljarfeedback lämnas.

Detta gör att säljare kan skapa och skicka många anpassade meddelanden för orderbekräftelse. Detta inkluderar spårningsinformation när beställningen skickas.

Gruppera flera Amazon-marknadsplatser

En av fördelarna med Feedback geni är att det grupperar flera Amazon Marketplaces tillsammans, inklusive Nordamerika och Europa.

För närvarande går omfattningen av grupperingen till Amazon i USA, Kanada, Mexiko, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien och Frankrike.

E-postmeddelandena kan skickas till vilket som helst av dessa territorier, och så kan du anpassa vilka e-postmeddelanden du vill skicka för vilken region.

Negativa meddelanden

Den här funktionen låter dig få e-postmeddelanden när en produkt får en dålig recension. Detta kommer att tillåta dig att börja agera för att ångra skadan eller åtminstone mildra allt du kan.

När en kund har blivit sur av din produkt är det bästa sättet att göra skadekontroll att få dem en ersättare eller ge dem rabatt.

Oavsett vilket kommer du att kunna göra båda med negativa aviseringar. Detta gör att du kan behålla en produkts positiva betyg. Du kan till och med övertyga granskaren att revidera sitt betyg.

Testa e-postmeddelandeanalys

Du kan testa olika e-postmeddelanden med ämnesrader och brödtexter genom att observera vilka som öppnas oftare och få fler klick.

Detta gör att du kan ändra dina ämnesrader och e-postinnehåll för att ytterligare få kontakt med din publik och bredda din nisch.

Message Analytics hjälper dig också att se vilka kunder som klickar sig igenom dina e-postmeddelanden och ge feedback.

Detta gör att du kan mäta deras uppmärksamhet bättre genom att erbjuda det de gillar bäst när de skickas via e-post.

Ytterligare e-postmeddelanden utan uppgraderingar

Detta är en av de bästa sakerna med Feedback Genius. De låter dig lägga till ytterligare e-postmeddelanden varje månad utan att uppgradera.

Så om du har Growth-paketet och får slut på e-post att skicka kan du helt enkelt betala en avgift för några extra.

Det är också mycket mer genomförbart och ekonomiskt att lägga till ytterligare e-postmeddelanden istället för att uppgradera.

Den förra låter dig skicka extra e-postmeddelanden inom 24 timmar efter att du lagt dem till din befintliga plan; det senare tillåter dig inte att skicka fler e-postmeddelanden förrän nästa faktureringscykel börjar.

Diverse funktioner

Feedback Genius erbjuder dig den obegränsade historiken för din försäljningsperiod och obegränsade kampanjer för dina produkter.

Det erbjuder också integration med äldre plattformar som du använde för feedback och e-postprover som skapats av Feedback Genius-teamet själva.

AnvändarvänligFeedback Genius Application HemsidaFeedback Genius Application Hemsida

Enligt AMZFinder är Feedback Genius väldigt användarvänligt. Det är ett fantastiskt verktyg för kundfeedback för onlineåterförsäljare som är nya i spelet.

Den presenterar hela din försäljningsutveckling på hemsidan och ger dig tydliga instruktioner om hur du hanterar kampanjer.

Det finns mallar och prover för e-postmeddelanden, och det finns till och med en hel YouTube-kanal som ägs av SellerLabsderas moderbolag.

Kanalen har hela instruktionsvideor som du kan använda för att finslipa dina kunskaper och bli bättre på programmet.

Feedback Genius recensioner
Användarrecensioner för feedback Genius visar blandade känslor bland kunderAnvändarrecensioner för feedback Genius visar blandade känslor bland kunder

Recensionerna för Feedback Genius är dock ganska blandade. Funktionerna som hyllas i en recension smutskalas i en annan.

Det positiva inkluderar bra service, förbättrad kundfeedback från Amazon jämfört med andra tredjepartsverktyg, bra kundservice, etc.

Å andra sidan säger negativa recensioner att deras kundservice är fruktansvärd och att integrationen med andra tjänster är mycket dålig och långsam.

Den här översikten av tjänsten visar att även om vissa kunder har funnit att tjänsten är ganska adekvat, är kvaliteten på tjänsten hit eller miss.

Enligt FitSmallBusiness.com är Feedback Genius gynnad för att vara mycket användarvänlig och ha användbara funktioner som automatisk e-postmeddelanden.

Men de kommenterar också att prisplanerna är ganska dyra och att det finns bättre erbjudanden utanför Feedback Genius som ger kunden bättre valuta för sina pengar.

Feedback fem
Feedback Five DashboardFeedback Five Dashboard

Feedback Five påstår sig hjälpa ditt företag genom att meddela dig och dina kunder om olika erbjudanden och produkter samt hjälpa dem genom hela processen med beställning och leverans.

Även om det står att det är den mest pålitliga lösningen för feedback där ute, så gör alla andra tjänster där ute.

Feedback Fem Prissättning  Feedback Fem prisnivåer från Free till Enterprise  Feedback Fem prisnivåer från Free till Enterprise

De olika nivåerna som erbjuds av Feedback Five är totalt sett mycket billigare än de som tillhandahålls av Feedback Genius.

De free tier är den enda som är en sämre affär för dig om du prenumererar på Feedback Genius. Medan Feedback Five bara erbjuder 50 e-postmeddelanden för $0, erbjuder Feedback Genius 100 e-postmeddelanden.

Det är dock här Feedback Genius tappar övertaget. Grundnivån för Feedback Five kostar $10/månad och garanterar 250 e-postmeddelanden, obegränsat antal användare och avancerad support.

Pro-nivån går för $30 i månaden och erbjuder 1500 månatliga e-postmeddelanden. Enterprise Edition är den bästa och mest värdefulla nivån, och erbjuder obegränsat antal e-postmeddelanden, ett obegränsat antal kampanjer och bra kundsupport.

Därför, vad du inte kunde få för $250/månad på Feedback Genius, kan du få för $60/månad på Feedback Five.

Feedback Fem funktionerFeedback Five låter dig skapa vackra mallarFeedback Five låter dig skapa vackra mallar

Obegränsat antal användare

Du får olika funktioner med Feedback Five som du kanske inte får någon annanstans. Det låter dig ha flera, till och med obegränsade användare som använder gränssnittet samtidigt.

Prisplanerna låter dig göra detta på alla nivåer utom free nivå. Detta gör att flera personer i ett företag kan dra nytta av programvaran.

Flera marknadsplatser

Du kan också hantera flera marknadsplatser med programmet och sälja dina produkter på mer än en webbplats. Detta gör att du kan utnyttja olika nischer som inte finns på Amazon.

Andra återförsäljare som Newegg och Alibaba och Massdrop vänder sig till en mycket nischad marknad och att knacka på dessa säljare kan ge dina produkter ett lyft.

Varningar och analys

Du kan få ett meddelande när din produkt får en negativ recension. Detta gör att du kan lindra skadan i realtid.

Du kan kontakta kunden personligen och ge dem rabatt eller byta ut produkten du säljer till reducerad betalning.

På så sätt kan du göra skadekontroll och till och med övertyga användaren att revidera sitt betyg i vissa fall. Detta kommer att hjälpa dig att generera en nästan perfekt positiv poäng inom din köpargemenskap.

Detta kommer att inspirera till förtroende och leda till att din försäljning växer.

Professionella mönster och mallar

Designen och mallarna i Feedback Five får mycket beröm. Jämfört med Feedback Genius ligger de långt före spelet.

Granskare har kommenterat att Feedback Five tillhandahåller frodiga mallar som är anpassningsbara och kräver väldigt lite ansträngning att skapa.

Du kan till och med få professionellt designade mallar om du får Enterprise-nivåprisplanen.

Dessa funktioner som kommer med proffspaketen kan göra dina e-postmeddelanden mer och mer tilltalande för kunder. Detta kommer att resultera i ett högre öppet förhållande och genomklickningsförhållande.

Lojalitetsfunktion

Lojala kunder och återkommande köpare kan till och med få speciella kampanjer för att pusha sina produkter. Det här är en funktion som helt enkelt inte finns i Feedback Genius och som tillför mycket värde till Feedback Five.

Enkel användning
Feedback Five har ett användargränssnitt som inte anses vara användarvänligtFeedback Five har ett användargränssnitt som inte anses vara användarvänligt

Feedback Five möter ständigt kritik angående sitt användargränssnitt. Den mest giltiga och allestädes närvarande kritiken mot tjänsten är att en nybörjare omöjligt kan använda den utan svårighet.

Det finns också frånvaron av några officiella YouTube-tutorials som gör det ännu svårare att bemästra tjänsten.

Även om det övergripande gränssnittet inte är direkt omöjligt att navigera, gör rikedomen av alternativ och frånvaron av visuella guider det svårt för nybörjare att få saker gjorda utan att behöva söka hjälp online.

Feedback Fem recensionerFeedback Five har något mer positiva recensioner än Feedback GeniusFeedback Five har något mer positiva recensioner än Feedback Genius

Recensionerna för Feedback Five verkar mer positiva och mer tillfredsställande än de för Feedback Genius.

Användare kommenterar att det är ganska lämpligt prissatt och att deras erfarenhet av det på Amazon var positiv.

Andra positiva saker var att det var mycket för pengarna, otroligt intuitivt och krångligt-freesamt omfattande med dess funktioner.

De få negativa kommentarerna som du stöter på är användare som var missnöjda med svårigheten att använda.

Detta är den enda kritiken som följer Feedback Five överallt. Även de mer positiva recensionerna pekar på svårigheten att använda.

Granskare säger att den inte har en svartlista och att användargränssnittet inte är lätt att navigera. Annars verkar programvaran göra jobbet för de flesta av sina kunder.

Det slutliga omdömet – Feedback Fem vs Feedback Genius

Sammantaget är valet ganska tydligt. Feedback Five erbjuder mycket bättre valuta för pengarna och många fler funktioner för sitt pris än Feedback Genius gör.

De mindre blandade användarrecensionerna och kommentarerna om dess avancerade funktioner gör det också klart att Feedback Five är vinnaren.

Den enda kritiken som det möter, ovänliga UI, kan förlåtas om du arbetar med att använda själva programvaran.

Att arbeta för att förstå hur man använder en tjänst som ger dig en bra avkastning på räntan är mycket bättre än att välja en tjänst som är enkel att använda men som faktiskt inte används.