Federer vs Mannarino gratis livestream: hur man tittar på Wimbledon 2021 tennis var som helst idag

Han är grädden till Wimbledons jordgubbar; den mest eleganta spelaren i tennis; Mästerskapen i mänsklig form. Roger Federer var en misshandlad finalist vid den senaste turneringen, och det är dags för honom att börja sin strävan efter ett rekordstora 21: a mäns singelspel och en rekordförlängande nionde Wimbledon-herrstitel. Läs vidare när vi förklarar hur du tittar på Wimbledon tennis online och får en Federer vs Mannarino live stream var du än är just nu – inklusive sätt att se matchen helt GRATIS.

Uppdatering: Matchen omedelbart före Federer på mittbanan – Ashleigh Barty vs Carla Suarez Navarro – har gått hela vägen till en tredje uppsättning, så geten får vänta en stund till. Du kan nu förvänta dig honom på domstolen vid 16-tiden BST idag.

Men låt oss inte ledsen ännu. Den schweiziska legenden är nu 39 och börjar visa sin ålder. Han återvände till tennis tidigare i år efter en lång uppsägning av skadan, men drog sig ur French Open vid fjärde omgången på grund av oro över knäet. Det var innan han förlorade i den andra omgången av Halle Open – hans tidigaste utgång någonsin från turneringen.

Som många andra har värld nr 32 Mannarino ett hopplöst rekord mot Federer, spelar sex och förlorar sex – inklusive två på Wimbledon – men fransmannen kommer inte att få ett bättre skott för att slå den tidigare världens nr 1 än detta. 32-åringen borde också rida högt efter att ha nått semifinalen i Mallorca-mästerskapen tidigare denna månad.

Det kommer att bli spännande att se vilken form GOAT är i, så se allt drama utvecklas när det händer genom att följa vår live stream-guide för Federer vs Mannarino för att se Wimbledon 2021 tennis online idag.


Hur man ser Federer vs Mannarino GRATIS: live stream Wimbledon i Storbritannien

I STORBRITANNIEN kan du se Federer vs Mannarino GRATIS på BBC Two – England och Tyskland-spelet har naturligtvis företräde på BBC One – med sändaren som visar Wimbledon-åtgärden från morgon till natt varje dag i turneringen.

Matchen kommer igång mitt på eftermiddagen. Det kommer att följa Ashleigh Barty vs Carla Suarez Navarro på Center Court, som börjar kl. 13.30 BST.

Om du inte står framför en TV kan du också få en gratis Wimbledon-liveström via BBC iPlayer-streamingtjänsten, som fungerar över ett brett utbud av enheter, inklusive telefoner, surfplattor, bärbara datorer, spelkonsoler och strömmande enheter.

Som nationell sändare kostar det inte ett öre att streama om du befinner dig i Storbritannien.

Om du kommer från Storbritannien men inte är hemma just nu kan du ändå få din Wimbledon-fix 2021 använder en VPN. Fullständiga detaljer nedan.


Hur man ser en Federer vs Mannarino live stream från ditt land

Om du är utomlands under Wimbledon kommer du sannolikt att du inte kan komma åt din inhemska tennistäckning som du skulle göra hemma. Detta är inte nödvändigtvis orsak till oro, utan snarare resultatet av geoblockering – förstås bäst som digitala gränser som begränsar vissa tjänster och innehåll till vissa delar av världen.

Lyckligtvis finns det ett bekvämt sätt att kringgå detta i form av en VPN. Det här är en smutsig mjukvara som låter dig svänga runt dessa digitala gränser, vilket gör att du kan klumpa ihop och fortfarande få tillgång till din föredragna Federer vs Mannarino live stream. Det är en helt laglig lösning, mycket prisvärd och super lätt att använda – låt oss förklara mer.

Använd en VPN för att leva direktuppspelning av Federer vs Mannarino var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla större VPN-enheter genom sina steg och vi betygsätter ExpressVPN som vårt toppval tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Det är också kompatibelt med nästan alla streaming-enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android- och Apple-mobiler.

Registrera dig för en årsplan nu och få en extra 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta och de kommer att ge dig dina pengar tillbaka utan en gräl.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Att använda en VPN är lika enkelt som en-två-tre …

1. Ladda ner och installera en VPN – som vi säger är vårt bästa val ExpressVPN

2. Anslut till lämplig serverplats – öppna VPN-appen, klicka på ‘välj plats’ och välj lämplig plats

3. Gå till sändarens livestream – så om du är från Storbritannien, gå bara till BBC iPlayer


Federer vs Mannarino: live stream Wimbledon tennis GRATIS i Australien

Du måste vara uppe sent för att ställa in från Australien, med Federer vs Mannarino inställd på att komma igång vid midnatt på tisdagskväll / onsdag morgon.

Matchen kommer att följa Ashleigh Barty vs Carla Suarez Navarro på Center Court, som börjar kl 22:30 AEST.

De bättre nyheterna är att du kan se Federer vs Mannarino GRATIS med tillstånd av Channel 9. Det betyder att du också kan skjuta upp en Wimbledon live stream på 9Now-streamingtjänsten, som också är helt gratis att använda.

Du kan också ställa in via en Stan Sport-prenumeration, men varför ska du betala om du kan titta gratis? Det är ett bra alternativ för tuffa tennisfans, eftersom det strömmar Federer vs Mannarino tillsammans med varje matcha på varje domstol, annonsfri.

En prenumeration kostar $ 10 per månad (ovanpå en $ 10 Stan sub), men du kan dra nytta av en 7-dagars GRATIS testversion.

Om du är för närvarande utanför landet men vill se en Wimbledon live stream, måste du skaffa dig en VPN.

Hur man ser Federer vs Mannarino: live stream Wimbledon 2021 tennis i USA

I USA kan du se Federer vs Mannarino på ESPN.

Matchen är på väg att gå igång på morgonen Eastern Time. Det kommer att följa Ashleigh Barty vs Carla Suarez Navarro på Center Court, som börjar kl. 8.30 ET / 5.30 PT.

Om du redan har ESPN på kabel är du klar och kan titta på tennis från All England Club via nätverkets webbplats – bara logga in med information om din kabelleverantör.

Hur man tittar på Wimbledon utan kabel

Om du inte har kabel, svett inte den, har du fortfarande många alternativ.

Av de många och varierade alternativen är Sling TV det bästa för tennisfans som vill titta på en Wimbledon live stream. Sling TV Orange-paketet kostar bara $ 35 per månad och inkluderar ESPN.

Men ännu bättre, Sling erbjuder för närvarande nya abonnenter ett fantastiskt fynd – just nu kan du spara stora pengar med detta Sling TV-avtal, som låter dig få en hel månad med Sling Orange för bara $ 10.

Kasta in dess Sports Extra-tillägg för ytterligare 11 $ i månaden för att få Tennis Channel, som också erbjuder täckning av turneringen, och du är klar – för WAY mindre än kabel.

Alternativt är fuboTV en ännu mer komplett kabel-ersättningstjänst från end-to-end, som erbjuder både ESPN och Tennis Channel på planer från $ 64,99 per månad för över 120 kanaler. Och ännu bättre, det erbjuder en gratis FuboTV-testversion.

Om du befinner dig utanför USA just nu kan du alltid använda en streaming-VPN för att få tillgång till din hemtäckning.

Hur man live stream Federer vs Mannarino: se Wimbledon tennis online i Kanada

I Kanada kan du se Federer vs Mannarino på TSN, med matchen som är igång mitt på morgonen på tisdag.

Matchen kommer att följa Ashleigh Barty vs Carla Suarez Navarro på Center Court, som börjar kl. 8.30 ET / 5.30 PT.

TSN är ditt hem för all den stora Wimbledon-åtgärden, och om du får det som en del av ditt kabelavtal kan du också leva direkt med Federer vs Mannarino genom att helt enkelt logga in med detaljerna från din leverantör.

Men även om du inte har kabel, kan du fortfarande strömma Federer vs Mannarino om du prenumererar på TSN på enbart streaming-bas från bara 4,99 USD per dag eller (mycket bättre värde) 19,99 USD per månad.

Om du bestämmer dig för att prenumerera eller redan har, kom ihåg att du kan ta med dig din favorit sportströmningstjänst vart du än går – bara prova vår övergripande rankade VPN 100% riskfri i 30 dagar och följ instruktionerna ovan.

Hur man ser Federer vs Mannarino: live stream Wimbledon tennis i Nya Zeeland

Sky Sport visar matchen mellan Federer och Mannarino i Nya Zeeland, men varnas för att spelet kommer att starta långt efter midnatt på tisdagskvällen / onsdag morgon.

Matchen kommer att följa Ashleigh Barty vs Carla Suarez Navarro på Center Court, som börjar kl. 12.30 NZST.

Sky Sport-prenumeranter kan direktsända Federer vs Mannarino via Sky Go-tjänsten, medan kabelskärare och vem som helst kan prova Sky Stream Now-enbart streaming-plattform – där ett veckokort kostar bara 19,99 dollar.

Alla i Nya Zeeland från utlandet eller vice versa kan använd VPN-rutten beskrivs tidigare för att få tillgång till deras föredragna täckning precis som de skulle göra hemma.

Jämför de bästa övergripande VPN-tjänsterna efter pris:

Relaterade Artiklar

Back to top button