Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Feb:s nya version av “Last Night A DJ Saved My Life” känner kärleken på NetEase

Vi älskar den här helt nya versionen av en klassiker och vi är inte de enda som snurrar februaris moderna uppdatering av ‘Last Night A DJ Saved My Life’ på repris.

Vi älskar alltid att se en release visas och lyssnare runt om i världen bakom ett spår som har kommit genom oss. Med Lexies fantastiska sång, har denna omformning av en klubbklassiker fått oss alla uppe, dansade och redo för återkomsten av fester i sommar.

Vi var glada över att se den presenterades över hela NetEase den här veckan, ett av Kinas största hem för musik med över 300 miljoner användare. Spåret har visats över hela NetEases nya releasesektioner så att nya lyssnare kan upptäcka magin med spåret och vi kan se varför!

Banan är varm och när vi närmar oss sommaren så är dagarna det också. Denna fantastiska omformning av ett klassiskt house är precis det elixir vi behövde för att göra oss ännu mer upphetsade än tidigare över en sommar som lovar återkomsten av spelningar, arenor och att dansa runt till fantastiska låtar igen!

Om du är en artist som vill nå publik över hela världen inklusive i Kina på NetEases enorma plattform – såväl som så många fler – gå till www.routenote.com och registrera dig för free för att få ut din musik till lyssnarna överallt som väntar på att upptäcka dig.