Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Fastnat

Jag har inte fastnat för ett tv-program som inte är komedi sedan MacGyver och Knight Rider. Efter att ha lyssnat på alldeles för många människor som pratar om hur 24 var det bästa någonsin, bestämde jag mig för att ge det ett försök…och jag är helt fast. Vinney och jag har kommit ikapp den fjärde säsongen, och vi går tillbaka och tittar på den första säsongen mellan veckoavsnitten av säsong 4. Det är mer beroendeframkallande än något jag någonsin sett tidigare, till stor del på grund av sättet den är konstruerad, men den är bra ändå.

Jag har ett flyg till San Francisco på måndag för IDF. Jag ska träffa Derek och Johan i San Fran. IDF är min storfavorit, eftersom man faktiskt kan lära sig en hel del av showen (vilket står i skarp kontrast till de flesta mässor där ute, där fokus är mest uppmärksamhet, inte nödvändigtvis information). Mellan att jag slutade skolan och gifte mig förra året, kunde jag inte ta mig till någon av de två IDF:erna i USA 2004. Jag har gått till IDF sedan 2000 och nu, mer än någonsin, är jag intresserad av att få en känsla för Intel. De har marknadsandelar, men de tappar förståndsandelar, föregångaren till att förlora marknadsandelar – så jag kommer att leta efter några tips om att ta itu med det växande problemet. Intel använder vanligtvis IDF för att göra åtminstone en imponerande, marknadsledande demonstration av muskler – förhoppningsvis blir det mer än bara en Pentium 4 med två kärnor.

Jag kommer att lämna med två artiklar redo för publicering i händerna på Karen, vår chefredaktör. Den första är den efterlängtade Cell-artikeln, jag jobbar på diagram för artikeln eftersom det finns en hel del förklaringar om hur saker fungerar som görs i artikeln. Men efter bilderna och lite organisation borde den artikeln göras. Den andra är en snabbguide till Mac-minne, jag har minne från Kingston, Corsair, Crucial, OCZ, PDP och Transcend och jag har testat det ganska länge nu. Som du kan förvänta dig är testningen relativt händelselös, men artikeln kommer fortfarande att vara användbar för dem som vill uppgradera sina Mac-datorer, särskilt de som är oroliga för att använda minne som köpts från någon annanstans än apple.com (som jag har funnit att det finns ganska några där ute).

Uppdateringarna till den här bloggen är alldeles för få och långt mellan, och jag hoppas kunna fixa det under IDF. Det är för lätt att lägga den här bloggen på is medan jag är bunden av att forska, skriva eller benchmarka, men det är ett åtagande som jag vill ha högsta prioritet. Det är den enda “live”-kanalen jag har till er alla, och den är väldigt viktig för mig personligen.

I andra nyheter bör vi börja bygga vårt nya hem i NC mycket snart. Tillstånd finns och de första entreprenörerna bör vara i arbete inom kort. Det kommer att bli en lång väg, men det är en som jag har de största förhoppningarna på mot slutet. Det första huset jag köpte var i stort sett färdigt när min mamma först hittade det, men det här huset designades helt från grunden av Vinney och jag (och en mycket begåvad arkitekt – min erfarenhet av arkitektonisk design på mellanstadiet gör det inte så här. dagar). Det är spännande, det kommer att bli tufft att bygga det när jag bor 600 mil bort, men som tur är har jag en underbar mamma som kommer att se till att allt går bra i NC. Jag har en mamma som skulle ge vad som helst för att se till att jag aldrig behöver ha en enda oro i världen, men jag skulle ge vad som helst för att behålla henne free av oro för resten av livet.

Vinney har varit riktigt upptagen i skolan på sistone, speciellt nu när hon faktiskt är inblandad i rättegångar, så hon sover gott när jag skriver iväg. Jag tror att jag har skrivit klart för natten, så jag ska gå med henne. Ha en bra kväll och en underbar helg.