Farväl tittarna! OPPO får ingen att spionera på din mobil

Farväl tittarna! OPPO får ingen att spionera på din mobil

Det är därför OPPO har genomförts i den nya uppdatering av dess anpassningslager a säkerhet mäta mot de flesta revbenen. Den kommande ankomsten av Android 12 innebär att de olika telefonmärkena arbetar hårt för att erbjuda en version med så många nya funktioner som möjligt, och ColorOS 12 kommer med flera skyddsverktyg.

OPPO får ingen att spionera på din mobil

Inget skvaller

Det kinesiska varumärket har arbetat på sätt att behålla vår personlig information anonym . På pappret är det att hindra människor omkring oss från att titta på vår telefon komplicerad uppgift , eftersom det inte finns någon tjänst som tar hand om att hålla dem borta som om det händer med mjukvara.

– Ev (@evleaks) 27 oktober 2021

Av denna anledning har OPPO beslutat att integrera en funktion i den nya versionen av sitt lager som heter “Anti-peeping notifications” . Detta är baserat på en metod för att förhindra att någon snokar efter smartphoneaviseringar.

Hur fungerar det

Många kommer att undra hur det är möjligt, men det har egentligen knappast något mysterium. När du får ett meddelande medan din enhet är låst, är det innehåll kommer att döljas tills terminalen upptäcker det bara du tittar på .

Det betyder att det fungerar på liknande sätt som ansiktsigenkänning , eftersom den skannar ditt ansikte efter när det är nödvändigt att analysera ditt ansikte och visa informationen i fråga.

coloroS 12

I händelse av att telefonen upptäcker bild av en annan person Förutom dig, aviseringarna kommer att döljas tills bara du är kvar. Utan tvekan är det en mycket speciell och effektiv metod för att skydda vår data.

Det är inte den enda åtgärden

Från OPPO strävar de häftigt efter försvara integriteten . Ett bevis på detta är de olika förebyggande åtgärderna som har genomförts kring denna faktor. En av de mest populära teknikerna för detta införlivades i ColorOS 7 med fokus på att tillhandahålla tillstånd till tredjepartsapplikationer.

Vid mer än ett tillfälle har vi stött på en viss påträngande applikation som inte slutar be om tillstånd för någon åtgärd. Lyckligtvis har det asiatiska företaget ett riktigt effektivt säkerhetssystem som skickar tom information för att hålla den ursprungliga informationen dold. Ett urval av företagets insatser i denna fråga.

Relaterade Artiklar

Back to top button