Fallen Order är nu ett PS5- och Xbox Series X-spel

Fallen Order är nu ett PS5- och Xbox Series X-spel

Vilka förbättringar har inkluderats?

Star Wars Jedi Fallen Order

Även om versionen som lappades i januari inte så dålig ut, kommer nyheterna i den här nya uppdateringen att låta dig njuta av spelet som det förtjänar på en PS5 och en Xbox Series X | S. Och det är att i slutändan en touch av högupplöst saknades i texturerna, liksom HDR-effekter som var upp till uppgiften. Nyheterna som introducerades i denna nya version är följande:

  • Högre upplösning i texturer och resurser
  • 4K / HDR-upplösning
  • Prestandaförbättring vid 60 FPS
  • Betydligt reducerade laddningstider

Om jag redan har det, måste jag köpa det igen?

Den eviga frågan som många användare ställer är om de har originalspelet för Xbox One och PS4 måste de köpa det igen för att spela det igen på PS5 och Xbox Series. Svaret är nej. Om du har spelet behöver du bara ladda ner den senaste tillgängliga uppdateringen så att du får de filer som behövs för att kunna njuta av den senaste versionen.

Det är en helt automatisk process som inte kostar dig någon ansträngning, så uppdatera spelet och kontrollera att versionen som ska laddas ner (om du gör det i digitalt format) är korrekt (kom ihåg att versionen på Xbox Series X och Series S automatiskt är laddade ner tillräckligt tack Smart leverans.

Kan jag beställa en digital kopia om jag har en fysisk?

EA beställer digital kopia

Om du har en PS5 i digital version eller en Xbox Series S och att du har spelet i fysiskt format (det är så du bestämde dig för att spela i föregående generation), erbjuder EA möjligheten att begära en ändring genom att skicka en ladda ner kod för den digitala versionen. För att uppnå detta måste du fylla i supportformuläret på den officiella EA-webbplatsen och ange att du vill byta till digital. Stegen som ska utföras är följande:

  • Gå in på EA: s supportwebbplats inom Star Wars Jedi: Fallen Order.
  • Välj plattformen du ska spela från (i det här fallet motsvarar det PS5 Digital Edition eller Xbox Series S, som är de enda utan skivläsare)
  • Klicka på Koder och kampanjer
  • Och slutligen välj alternativet Ersätt disk med kod

Det enda kravet är att du måste uppvisa inköpsbevis, så om du köpte det på Amazon eller någon annan onlinebutik, borde du gräva igenom din e-post. Om du gjorde det i en fysisk butik hoppas vi att du har biljetten till hands.

Om du uppfyller kraven ska EA skicka dig nedladdningskoden för Star Wars Jedi: Fallen Order så att du kan spela direkt från din konsol utan skivspelare. Låt oss njuta av det! (Om igen).

Relaterade Artiklar

Back to top button