Facebook, WhatsApp och Instagram Àr nere | Betrodda recensioner

0 Shares

Facebook, WhatsApp och Instagram visas Àr nere pÄ mÄndag och vi pratar inte bara om företagets sjunkande aktiekurs heller.

Hela Facebooks svit med appar, inklusive Messenger och Oculus -appen, drabbas av stora avbrott nÀr vi gÄr in pÄ mÄndagskvÀllen.

Vi började lÀgga mÀrke till avbrotten vid cirka 17 -tiden i Storbritannien och har inte kunnat komma Ät nÄgon av Facebook -programmen med appar eller webbplatser sedan.

Down Detector -webbplatsen har WhatsApp med en topp pĂ„ cirka 75 000 avbrottsrapporter strax efter 17.00. Även om antalet rapporterade verkar minska nuförtiden, Ă€r ingen av apparna Ă€nnu tillgĂ€ngliga.

Facebook har erkÀnt nÄgra av problemen pÄ de enskilda tjÀnsternas Twitter -konton och sÀger att det fungerar för att fÄ tillbaka tjÀnsterna.

Facebooks frĂ€msta kommunikationsorgan Andy Stone gav oss ocksĂ„ en uppdatering pĂ„ Twitter. Han skrev: ”Vi Ă€r medvetna om att vissa mĂ€nniskor har problem med att komma Ă„t vĂ„ra appar och produkter. Vi arbetar för att fĂ„ saker och ting tillbaka till det normala sĂ„ snabbt som möjligt och ber om ursĂ€kt för eventuella besvĂ€r. ”

Avbrottet kommer efter ett skadligt 24 timmar för Facebook, efter att en visselblÄsare upptrÀdde i den amerikanska nyhetstidningen 60 minuter pÄ söndagskvÀllen.

Det hĂ€r Ă€r en historia som utvecklas …

0 Shares