Facebook-videonedladdare: hur man laddar ner Facebook-videor gratis

Facebook video downloader är ett helt online och gratis verktyg, ta reda på hur du använder det enkelt utan svårigheter

Det finns många verktyg för att ladda ner videor på Facebook. Ett av de bästa verktygen är Facebook-videonedladdaren. Förutom att ladda ner, sparar den dina videor endast med URL:en utan att behöva ladda ner program som kommer att förbruka din dator. Låt oss lära oss mer om det här verktyget och lära oss hur du använder det steg för steg.

Hur man använder Facebook-videonedladdningsprogrammet

Verktyget är helt online och lätt att använda. Där kan du ladda ner filmer i SD- eller HD-format, videor laddas ner i .mp4-format.

Utöver själva hemsidan finns det ett tillägg för Google Chrome som du kan använda. Den tillåter nedladdning inom själva det sociala nätverket, utan att behöva växla mellan webbplatser. Låt oss se steg för steg nedan om hur man använder det.

  1. Gå till Facebook-inlägget du vill ladda ner videon från.
  2. Kopiera länken till adressfältet.
  3. Gå sedan till Facebook Video Downloader-webbplatsen.
  4. Klistra in URL:en i fältet som är skrivet Ange Facebook Video Link, klicka sedan på Ladda ned.lägg till videolänk på Facebook-videonedladdningsprogrammet
  5. Videon kommer att laddas, klicka på för att välja önskat format Fler alternativ.välj de alternativ du vill ha
  6. Direkt efter kommer du att se två alternativ Tvinga nedladdning SD för att ladda ner videon i låg kvalitet eller, Tvinga nedladdning i HD för att ladda ner videon i hög kvalitet.välj önskad kvalitet
  7. Därefter startar nedladdningen.

Som vi kan se på den sista bilden kan du välja andra kvaliteter. Eller om du laddar ner och märker ljudproblem kan du göra justeringar. På så sätt kommer du att kunna ha videon utan svårigheter.

Slutsats

Med denna snabba och enkla guide kan du använda Facebook Video Downloader mycket enkelt och effektivt. Lyckades du följa alla steg vi såg? Har du några frågor? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button