Få ut mer av dina fjärrmöten med Drift Video + Zoom

Drift Video + Zoom Integration

Vakna. Kaffe. Mata barnen. Zoom. Upprepa.

?Det har varit kadensen i mina dagar sedan Drift tog beslutet att åka på distans i början av mars. Vi har turen att ha detta som ett alternativ. Och teknik som Zoom, som har sett en 67% ökning av antalet användare sedan början av året, gör det möjligt.

Men jag vill också se till att saker och ting fortsätter att röra sig mellan mötena. Och jag vill inte att viktigt innehåll försvinner efter att vi har lagt på. Så förutom live-videokonferenser har jag använt (och bett kollegor att använda) Zooms “rekord till moln”-funktion.

Efter ett möte skickar jag ut inspelningen (eller en del av inspelningen) för att se till att vi alla är på samma sida. Eller så använder jag den för att dela en sammanfattning med dem som inte kunde närvara. Ibland sparar jag bara inspelningen som referens senare.

Hur användbara dessa inspelningar än är, insåg jag ganska snabbt att de saknade några viktiga funktioner som förmågan att:

  1. Dela med sig inspelningar i ett mer förbrukningsbart format.
  2. Spår visningar för att förstå vem som tittade på min inspelning (och se till att den syns!).
  3. Redigera eller trimma mina inspelningar för att dela de viktigaste delarna.
  4. Kontrollera länk integritet och vem som kan se inspelningen.
  5. Chatt med personer som tittar på min video för att hålla igång konversationen.

Så jag kontaktade några av ingenjörerna på Drift Video för att se om de kunde hjälpa mig. Och inom en vecka hade de byggt en ny integration mellan Drift Video och Zoom.

Denna nya integration kontrollerar ✅ alla önskemål från min lista genom att automatiskt dra Zoom-inspelningar till Drift Video. Därifrån kan jag dela, spåra och upprätthålla integritet lättare.

Drift Video + Zoom

Här är tre sätt du kan använda Drift Video + Zoom för att få ut mer av dina fjärrmöten:

1. Spela in och dela en viktig del av ett möte.

Du vet de gånger du schemalägger ett viktigt möte, men en nyckelperson kan inte delta? Det kan vara en kvartalsvis verksamhetsöversyn med ett kontos beslutsfattare. Eller så kan det vara ett internt möte med någon i ditt exec-team. Nu, med Drift Video + Zoom, kan du hålla den personen engagerad utan att schemalägga ännu annan möte.

Slå på din Zoom-inspelning när du diskuterar det viktigaste innehållet. Håll det kort och ha en tydlig CTA. Dela sedan inspelningen med Drift Video så att du kan bekräfta när den nyckelpersonen tittar på videon och sedan chatta med dem medan de tittar.

Här är ett exempel från vårt team?

Drift Video + Zoom_Spela in och dela en viktig del av ett möte

2. Spela in och dela sammanfattningen av ditt möte och nästa steg.

Nyckeln till ett bra möte är att ge en tydlig sammanfattning och nästa steg. Men ibland går de vilse eller glöms bort när du lägger på.

För att spara tid och minska uppföljningsmöten, slå på din Zoom-inspelare när du gör den sista sammanfattningen av mötet och få en överenskommelse om nästa steg. Dela sedan inspelningen med Drift Video så att du kan bekräfta när folk tittar, dela med lagkamrater som inte kunde närvara och hålla ditt projekt igång.

Spela in och dela Spela in och sammanfattningen av ditt möte och nästa steg med Drift Video + Zoom

3. Spela in och dela hela mötet.

För stora gruppmöten eller någon form av “uppläsning” gör detta det så att närvaro kan vara valfritt. Detta är en stor hjälp om du är dubbelbokad, arbetar i olika tidszoner eller behöver exec buy-in men seniora ledare kanske inte har bandbredden för att delta i mötet live.

Jag skulle ha inkluderat en exempelvideo här också, men jag ville inte få dig att sitta igenom ännu ett långt möte?

Är du redo att prova det själv och få ut mer av alla Zoom-möten? Prova Drift Video + Zoom nu här.

Drift video

Pssst om du är ideell eller utbildningsanvändare kan du registrera dig för att få Drift Video Pro GRATIS. Läs mer här eller registrera dig här med din .edu- eller .org-e-postadress.

Relaterade Artiklar

Back to top button