Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Få fyra iPhone 15s och fyra linjer för endast $100/månad med T-Mobiles senaste semestererbjudande

T-Mobile har precis meddelat ett fantastiskt erbjudande för familjer som vill uppgradera sina telefoner. Från och med idag erbjuder T-Mobile fyra nya röstlinjer för endast $25 per linje/månad, och kunder kan nu para ihop affären med fyra iPhone 15s på oss när de handlar med en kvalificerad enhet.

Det betyder att du kan få fyra rader för $100/månad med AutoPay och fyra iPhone 15s på oss på Essentials eller Business Unlimited Select med obegränsat samtal, text och data på USA:s största, snabbaste och mest prisbelönta 5G-nätverk.

Detta är mycket bra för familjer som vill hålla kontakten med en budget. Med iPhone 15 kan familjer njuta av banbrytande funktioner som en hållbar design av aluminium och färginfunderad baksida av glas, Dynamic Island, A16 Bionic-chip, ett avancerat kamerasystem inklusive en kraftfull 48 MP huvudkamera och nytt 2x telefotoalternativ och USB- C.

Och med familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar dela åtkomst till Apples tjänster, köp, en iCloud-lagringsplan och mer.

Dessutom kan T-Mobile-kunder spara upp till $480/år jämfört med andra operatörer på liknande planer med fyra linjer.

Det här är ett utmärkt tillfälle att göra din semestershopping tidigt och ge bort den senaste iPhone 15 samtidigt som du sparar pengar.

Men det är inte allt. T-Mobile har ännu fler erbjudanden för både nya och befintliga kunder, inklusive småföretag. Dessa erbjudanden inkluderar:

  • iPhone 15 Pro hos oss när du byter in en kvalificerad enhet på Go5G Next.
  • Plocka upp en iPhone 15, iPhone 14 eller iPhone 13 och få upp till 700 $ rabatt på en andra iPhone när du lägger till en rad på en plan.
  • 50 % rabatt på iPad 9th Gen 64GB när du aktiverar en ny surfplatta.
  • Apple Watch SE 2nd Gen 40mm på oss när du aktiverar en ny klocklinje.
  • 20 % rabatt på Apple 35 W Dual USB-C kompakt nätadapter och USB-C laddningskabel (2 m) när de köps tillsammans.

Alla dessa erbjudanden kommer med 24 månatliga fakturakrediter, plus moms.

För företag erbjuder T-Mobile även iPhone 15 Pro på oss när du handlar med en kvalificerad enhet på utvalda Go5G Business eller Business Unlimited, samt iPhone 14 på oss när du lägger till en linje på Business Unlimited Ultimate – inget inbyte krävs. Dessa erbjudanden kommer också med 24 månatliga fakturakrediter, plus moms.

Nedan finns alla T-Mobile Good Holiday Offer-erbjudanden för både nya och befintliga kunder (Släpptes den 27 oktober 2023):

Erbjudande Detaljer
Fyra röstlinjer för 25 USD per linje/månad – Kunder kan para detta erbjudande med fyra iPhone 15s på oss när de handlar med en kvalificerad enhet
– Fyra rader för $100/månad med AutoPay och fyra iPhone 15s på oss på Essentials eller Business Unlimited Select
– Obegränsat samtal, sms och data på USA:s största, snabbaste och mest prisbelönta 5G-nätverk
iPhone 15 Pro hos oss – Erbjudandet tillgängligt vid handel med en kvalificerad enhet på Go5G Next
Upp till $700 rabatt på en andra iPhone – Erbjudandet är tillgängligt när du hämtar en iPhone 15, iPhone 14 eller iPhone 13 och lägger till en rad på valfri plan
50 % rabatt på iPad 9:e generationen 64GB – Erbjudandet tillgängligt när du aktiverar en ny surfplatta
Apple Watch SE 2nd Gen 40mm på oss – Erbjudandet tillgängligt när du aktiverar en ny bevakningslinje
20 % rabatt på Apple 35W Dual USB-C Compact-nätadapter och USB-C-laddningskabel (2m) när de köps tillsammans – Erbjudandet tillgängligt med 24 månatliga fakturakrediter, plus moms

Nedan finns alla T-Mobile Good Holiday Offer-erbjudanden för företag (släpps den 27 oktober 2023):

Erbjudande Detaljer
iPhone 15 Pro hos oss Erbjudandet tillgängligt vid handel med en kvalificerad enhet på utvalda Go5G Business eller Business Unlimited
iPhone 14 hos oss Erbjudandet tillgängligt när du lägger till en rad på Business Unlimited Ultimate – inget inbyte krävs
Alla erbjudanden Kom med 24 månatliga fakturakrediter, plus moms

Om du letar efter ett prisvärt sätt att uppgradera din telefon eller lägga till linjer för din familj, är T-Mobiles semestererbjudanden definitivt värda att överväga. Och med den extra bonusen att få den senaste iPhone 15, kommer du att kunna hålla kontakten och njuta av alla de senaste funktionerna och tekniken.

För att dra nytta av dessa erbjudanden, besök helt enkelt T-Mobiles webbplats och registrera dig för ett nytt konto eller lägg till nya rader till ditt befintliga konto. Dessa erbjudanden är endast tillgängliga under en begränsad tid, så vänta inte för länge med att dra nytta av dem.

Sammanfattningsvis är T-Mobiles senaste semestererbjudanden ett bra sätt att spara pengar på din trådlösa faktura och få den senaste tekniken, inklusive iPhone 15.

Oavsett om du vill uppgradera din egen telefon eller lägga till linjer för din familj eller ditt företag, är dessa erbjudanden definitivt värda att överväga. Så gå över till T-Mobiles webbplats idag och dra nytta av dessa fantastiska erbjudanden innan de är borta.