Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Få en gratis Google Home Mini med ditt Google One-konto

Om 15 GB utrymme Google de räcker inte för att lagra dina foton och dina e-postmeddelanden, och för närvarande betalar du månadsavgiften för att få 100 GB lagringsutrymme, idag ger vi dig goda nyheter, eftersom din prenumeration har en belöning. A Google Home Mini gratis!

Hur får jag en gratis Google Home Mini

Google Home Mini

Det första är att du måste bekräfta att du har kontrakterat ett av de extra lagringsalternativen för Google One, och se upp för att det inte är värt att prenumerera på tjänsten nu, eftersom du måste ha registrerats för att få erbjudandet före 17 juni. Med detta krav bekräftat behöver du bara följa följande steg för att göra anspråk på din enhet helt gratis:

Google Home Mini gratis

  • Bläddra ner och sök efter Google Home-kampanjen

Google Home Mini gratis

  • Kopiera rabattkoden och klicka på utbyta
  • Det enda du bör oroa dig för: välja färg

Google Home Mini gratis

  • Avsluta köpet genom att gå till kundvagnen och ange koden som du kopierade i början.

Duktig! Om några dagar ska du få din Home Mini hemma.

Vad kan du göra med Google Home Mini?

Fördelarna med att ha en smart assistent hemma är en hel del, förutom att ta itu med de klassiska frågorna om tid eller musikåtergivning, kommer du att kunna få ut mer av andra enheter tack vare kommunikation med Google Home Mini. Du kan till exempel begära att YouTube-videor med ett visst tema, en Netflix-serie ska spelas på din TV eller helt enkelt skapa en påminnelse så att vi inte glömmer att ta kakan ur ugnen.